Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Garmin “Forerunner 645 Music” Müzik Tutkunu Sporculara Özel

Garmin Forerunner 645 Music 500 Müzik Kapasitesiyle 450$. Garmin'den Müzik Tutkunu Sporcular iyi bir alternatif.

Garmin Forerunner 645 Music’i Duyurdu.

Garmin “Forerunner 645 Music” Müzik Tutkunu Sporculara Özel Bir Model Duyurdu. Garmin Forerunner 645 Music, Garmin entegre müzik ve Garmin Pay temassız ödeme özelliği sunan bir GPS çalışan saat duyurdu.

Koşarken müzik dinlemek için akıllı telefonunuzun yakınlarda olmasına gerek kalmadı. Garmin Forerunner 645 Music Bluetooth kulaklık üzerinden oynatılmak üzere 500 şarkıya kadar üzerinde saklayabilen, GPS destekli modelini duyurdu.

Artık koşarkende istediğiniz veya kayıt ettiğiniz müzikleri rahatlıkla dinleyebilirsiniz. Forerunner 645 hem aktivite takibi konusunda ileri derecede kalite hemde müzik akışı sunması sebebiyle oldukça iyi bir alternatif haline geldi.

Garmin Forerunner 645 Music, Müzik Tutkunu Sporcular Özel Model

Garmin’in akıllı saatinde stil bakımından da güncelleme aldığı söylenebilir. Çelik çerçeveli ilk Forerunner modeli Garmin Pay  ve Running Dynamics Pod desteği ile de dikkat çekiyor.

Elbette Pil, GPS özelliği ve Müzik özelliğini kullandığınızda 5 saat kadar kullanabilirsiniz. Bunların dışındaki kullanımlarda 1 hafta kullanım süresi sunuyor.

Garmin Forerunner 645 Music, iki farklı renk seçeneğiyle; Koyu pembe ve siyah renkleri bulunan ürün müzik odaklı. Bünyesinde 500 kadar müzik depolayabilen ürün, bu müziklerin yönetimini dokunmatik ekranı üzerinden yaptırıyor. Ayrıca beş tane fiziksel buton yer alan GPS özellikli akıllı saat spor yapılırken kontrolü (Parça değiştirme ya da sesi açma) çok daha kolay hale getiriyor.

Yapılan her türlü aktiviteyi kayıt altına alabilen ve bunlara nabzı da dahil edebilen Forerunner 645 Music, silikon kayış ile metal gövde kombinasyonu üzerine kuruluyor.

Garmin Forerunner 645 Music Satış Fiyatı Ne Kadar?

Forerunner 645 450$’dan satılıyor. Muziksiz bir sürüm içinse 400$’lık bir fiyat söz konusu. Bir yarı maraton koşarken müzik dinlemek istiyorsanız bu alternatif olabilir.

Apple Watch ve Gear Sport gibi alternatifleri de göz ardı etmeyin.

Garmin