Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Geleceğin Öğrenenleri: Çocuklar için Siber Dünya

Gökçe Gülcüler'in moderatörlüğünde gerçekleşen YouTube programı Siberosfer'in yeni bölümünde “Çocuklar için Siber Dünya” konusu masaya yatırıldı.

Geleceğin Öğrenenleri: Çocuklar için Siber Dünya

Gökçe Gülcüler’in moderatörlüğünde gerçekleşen YouTube programı Siberosfer’in yeni bölümünde “Çocuklar için Siber Dünya” konusu masaya yatırıldı. Twin Kurucu Ortağı Cemil Cihan Özalevli’nin konuk olduğu programda, çocukların siber ortamda nasıl öğrendiklerinden eğitim teknolojilerindeki gelişmelere kadar pek çok önemli konu konuşuldu.

Geçmişten günümüze siber güvenliğin evrimini gözler önüne seren, siber politika ve girişimcilik alanlarındaki uygulamaları inceleyen, yetenek perspektifiyle siber dünyanın geleceğine ışık tutan YouTube programı Siberosfer’in 14’üncü bölümü yayınlandı.

HBR Türkiye stüdyolarında Gökçe Gülcüler’in moderatörlüğünde gerçekleşen Siberfoser’in yeni bölümünün konuğu Twin Kurucu Ortağı Cemil Cihan Özalevli oldu. Programda, çocukların siber ortamda nasıl öğrendikleri, ebeveynlerin siber alışkanlıklarının çocukların öğrenmesi konusundaki etkisi, eğitim teknolojilerindeki gelişmeler, siber öğrenmenin eğitimi demokratikleştirme yolunda ne durumda olduğu, çocukların siber sayesinde neler elde edebilecekleri, oyuncu öğrenme ile siber bağımlılıklar arasındaki farklar ve bu konuda dünyadaki kurumların yaptıkları gibi konular konuşuldu.

Siberosfer 14. bölümü izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=czPdXg1dwUE