Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Siber Uzay Gücü ve Siber Politikalar 

Gökçe Gülcüler'in moderatörlüğünde gerçekleşen YouTube programı Siberosfer'in yeni bölümünde siber uzay gücü konusu masaya yatırıldı. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Merve Seren'in konuk olduğu programda, siber uzay gücünün ne olduğu, hibrid savaşlar, siber okuryazarlık ve Türkiye'nin bu alandaki durumu değerlendirildi. 

Siber Uzay Gücü ve Siber Politikalar 

Gökçe Gülcüler’in moderatörlüğünde gerçekleşen YouTube programı Siberosfer’in yeni bölümünde siber uzay gücü konusu masaya yatırıldı. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Merve Seren’in konuk olduğu programda, siber uzay gücünün ne olduğu, hibrid savaşlar, siber okuryazarlık ve Türkiye’nin bu alandaki durumu değerlendirildi. 

Geçmişten günümüze siber güvenliğin evrimini gözler önüne seren, siber politika ve girişimcilik alanlarındaki uygulamaları inceleyen, yetenek perspektifiyle siber dünyanın geleceğine ışık tutan YouTube programı Siberosfer’in 16’ncı bölümü yayınlandı.

HBR Türkiye stüdyolarında Gökçe Gülcüler’in moderatörlüğünde gerçekleşen Siberfoser’in yeni bölüm konuğu Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Merve Seren oldu. Programda, bir ülkenin diğer ülkelerle olan ilişkilerinde, savunma kabiliyetinde ve bilgi güvenliğinde ne kadar etkili olduğunu belirleyen önemli faktörlerden siber uzay gücü konuşuldu. Siber uzay gücünün ne olduğu, hibrid savaşlar, siber okuryazarlık ve Türkiye’nin bu alandaki durumu değerlendirildi.

Siberosfer 16. bölümü