Sosyal Medya

Otomobil

Geliştirdiği Yazılımlarla Otomotive “Level Atlatıyor”!

Oto ekspertiz sektörünün önemli temsilcilerinden Pilot Garage Otomotiv A.Ş. çatısı altında yer alan Pigasoft, geliştirdiği yazılımlarla otomotiv sektörünün geleceği yakalamasına katkıda bulunmaya devam ediyor.

Geliştirdiği Yazılımlarla Otomotive “Level Atlatıyor”!

Oto ekspertiz sektörünün önemli temsilcilerinden Pilot Garage Otomotiv A.Ş. çatısı altında yer alan Pigasoft, geliştirdiği yazılımlarla otomotiv sektörünün geleceği yakalamasına katkıda bulunmaya devam ediyor. Konya merkezli yüzde yüz yerli ve milli yazılım şirketi Pigasoft’un kısa sürede büyüme gösterdiğini ve otomotivin satış sonrası kanalında yer alan birçok hizmet ayağına yazılım geliştirdiğini ifade eden Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Kuruluşundan bu yana sadece 1 yıl gibi kısa bir süre geçmesine karşın bugün 100’den fazla şirkete hizmet veren Pigasoft, arka planda araç sahiplerinin, tüketicilerin, kurum ve kuruluşların hayatını kolaylaştıran çözümler üretiyor. Genç istihdama ekstra önem verdiğimiz Pigasoft, bir oto ekspertiz simülasyonu oyunu da dahil olmak üzere birçok ilgi çekici proje üzerinde çalışıyor.” ifadelerine yer verdi.

Ülkemiz otomotiv sektörüne katma değer sağlamak amacıyla yaklaşık 1 yıl önce yazılım şirketi Pigasoft‘u kuran Pilot Garage, otomotivde yazılım teknolojilerine yatırım yapmaya devam ediyor.

Tüketicilerin ve şirketlerin hayatını kolaylaştıracak çözümler geliştiren Pigasoft, otomotiv franchising yazılımları, B2B sistemleri, pazaryeri uygulamaları, online eğitim ve konferans sistemleri, plaka tanıma ve aktif bayii izleme sistemleri üzerinde geliştirmelerine devam ediyor.

Geliştirdiği Yazılımlarla Otomotive "Level Atlatıyor"! Pilot Garage Cihan Emre

“Hedefimiz Konya’dan Dünya’ya açılmak”

Özellikle yeni kuşak gençler için yenilikçi bir istihdam yapısı hedefiyle yola çıktıklarını dile getiren Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre,

“Konya merkezli Pigasoft’un aynı zamanda Selçuk Üniversitesi Teknokent’te aktif iki ofisi bulunuyor. Otomotiv yazılımcılığı tarafında kendini geliştirmek isteyen yeni neslin desteğini alarak Konya’dan tüm Dünya’ya açılmayı hedefliyoruz. 1 yıl gibi kısa bir süre geçmesine karşın bugün 100’den fazla şirketle çalışıyoruz. Oto ekspertiz ve oto servis yazılımlarımız tüketicilerin hizmet kalitesini yükseltirken süreçlerin daha hızlı ve şeffaf ilerlemesini sağlıyor. Pigasoft, bir oto ekspertiz simülasyonu oyunu da dahil olmak üzere birçok ilgi çekici proje üzerinde çalışıyor.” dedi.

Yeni Kamera Yönetim Sistemi iş güvenliğine katkı sağlayacak

Pigasoft’un henüz yeni tamamladığı Kamera Yönetim Sistemi projesi ise bir franchising işletmesinde herhangi bir sabit IP’ye ihtiyaç duymadan tüm bayileri izleyebilen, bayilerdeki teknik ekibin iş güvenliğini tehdit edebilecek davranışlarını engelleyebilecek, plaka ve araç tanıyabilen ve gerçek zamanlı görüntü aktarımı yapabilen bir sistem olarak öne çıkıyor. Ucuz maliyetli ve bilgisayara müdahaleye gereksinim bırakmayan, mini bilgisayarlarla çalışabilen sisteme, bulut tabanlı olduğu için dünyanın her yerinden mobil veya PC aracılığıyla erişilebiliyor.