Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

GENERAL MOBILE 11.11’e Özel Fırsatlarla Geliyor!

108 MP Süper Piksel modu ile hayatın akışını yakalamanızı sağlayan GM 21 Pro ve General Mobile’ın diğer tüm ürünleri 11.11’e özel avantajlı fırsatlarla teknoloji severlerle buluşuyor.

GENERAL MOBILE 11.11’e Özel Fırsatlarla Geliyor!

108 MP Süper Piksel modu ile hayatın akışını yakalamanızı sağlayan GM 21 Pro ve General Mobile’ın diğer tüm ürünleri 11.11’e özel avantajlı fırsatlarla teknoloji severlerle buluşuyor. Buna göre 9 Kasım’da başlayıp 11 Kasım’da sona erecek kampanya kapsamında www.generalmobile.com web sitesinde General Mobile’ın bir çok ürünü yüzde 20’ye varan indirimlerle tüketiciyle buluşacak.

Türkiye’nin en çok tercih edilen akıllı telefon markalarından biri olan General Mobile; üstün performans sunan teknolojileriyle “11.11” gününe özel avantajlı fiyatlarıyla tüketiciyle buluşacak. General Mobile başta GM 21 Pro, GM Watch ve GM Pods 2 Pro olmak üzere bir çok üründe yüzde 20’ye varan indirimler sunarak tüketicilerinin yüzünü güldürecek.

108 MP Süper Piksel Modlu Kamera Deneyimi: GM 21 Pro

108 MP süper piksel modu bulunan GM 21 Pro, yapay zeka kamera desteği ile ultra net fotoğraf deneyimi vadediyor. Yapay zeka sahne algılama, gece modu, portre modu ve güzelleştirme modu da arka kamera yetenekleri arasında yer alıyor. Video özellikleri olarak, 4K kayıt özelliği, ağır çekim ve hızlı çekim modları bulunuyor. 16MP Selfie kamerası olan GM 21 Pro’da ek olarak ekran flaşı da bulunuyor.

GM 21 Pro, 6.67 inç ekran boyutu, FHD+ 1080×2400 piksel ultra yüksek çözünürlük ile %90.23 oranında sınırsız ekran deneyimi sağlıyor. Gelişmiş HyperEngine teknolojisine sahip 8 çekirdekli MediaTek Helio G90 işlemcisi bulunan GM 21 Pro, 6GB RAM kapasitesi, 128GB dahili depolama alanı ve 256GB’a kadar MicroSD kart desteği ile ultra depolama alanı sunuyor.

Bir saatten çok daha fazlası: GM Watch

General Mobile, GM Watch ile egzersiz ve sağlık fonksiyonlarına erişim konusunda mükemmel bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Uzun pil ömrü ile dikkatleri üzerine çeken GM Watch, kolayca değiştirilebilir silikon kordonu aynı zamanda siyah, kırmızı, yeşil ve mavi renk seçenekleri ile her türlü tarza uyum sağlıyor.

24.5 saate varan pil ömrü: GMPods 2 Pro

GM Pods 2 Pro, hibrit sürücü sistemine sahip güçlendirilmiş performansı ve AAC HD ses kodeği ile dinlediğiniz her tür müziğin güçlü bas ve tiz derinliğini sağlayıp konser deneyimi seviyesinde bir ses performansı yaşatıyor. Kullanım deneyiminizi üst seviyeye çıkartan GM Pods 2 Pro, 24.5 saate varan pil ömrü sayesinde kesintisiz olarak yanınızda bulunuyor.