Sosyal Medya

Fırsatlar

General Mobile, “Yeni Yılın En Pro Hediyeleri” Kampanyasını Başlattı!

Türkiye'nin önde gelen yerli teknoloji markalarından General Mobile, yeni yıl öncesi hazırladığı paketler ile herkesin ihtiyaçlarına uygun çözümler sağlıyor. “Yeni Yılın En Pro Hediyeleri” sloganıyla yola çıkan kampanya, kullanıcıların teknolojik deneyimlerini zenginleştirirken; onlara sevdiklerini mutlu etmeleri için muhteşem bir fırsat sunuyor.

General Mobile, “Yeni Yılın En Pro Hediyeleri” Kampanyasını Başlattı!

 

Türkiye’nin önde gelen yerli teknoloji markalarından General Mobile, yeni yıl öncesi hazırladığı paketler ile herkesin ihtiyaçlarına uygun çözümler sağlıyor. “Yeni Yılın En Pro Hediyeleri” sloganıyla yola çıkan kampanya, kullanıcıların teknolojik deneyimlerini zenginleştirirken; onlara sevdiklerini mutlu etmeleri için muhteşem bir fırsat sunuyor.

General Mobile, yeni yıl öncesinde hazırladığı avantajlı paketler ile güçlü bir hediye seçeneği oluşturuyor. Yüksek performanslı akıllı telefonlarını, etkileyici ses deneyimine sahip kulaklıkları ile bir araya getiren General Mobile yeni yıl coşkusunu teknolojik deneyimlerle buluşturmayı amaçlıyor.

GM 24 Pro ve GM Pods 3 Pro’nun mükemmel uyumunu bir araya getiren bu özel paket, zarafeti ve performansı harmanlayarak kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor.

GM 24 Pro, zarif ve incelikli tasarımıyla öne çıkarken, AMOLED teknolojisine sahip geniş ekranı ve 108MP AI Süper Piksel kamerasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Güçlü işlemcisi ve 16 GB’a kadar arttırılabilen RAM’i sayesinde çoklu görevlerde hızlı ve akıcı bir performans göstermesinin yanı sıra, 256GB geniş depolama alanı sunuyor.

GM Pods 3 Pro ise üstün ses kalitesi ve gelişmiş özellikleriyle müzik tutkunlarının beklentilerini karşılıyor. Aynı zamanda aptX Voice teknolojisi sayesinde sesli görüşmelerde kristal netliğinde bir iletişim sunan GM Pods 3 Pro, aktif gürültü engelleme özelliğiyle de dikkat çekiyor. Uzun pil ömrü ve ergonomik tasarımı sayesinde kullanıcılarına kesintisiz bir ses deneyimi vadediyor. Özenle hazırlanmış bu paket, teknolojiye ve estetiğe önem verenler için uygun bir hediye tercihi olacak.

Mutluluk Garantili Hediye; 3 Yıl Garantili GM 22 Pro ve GM Pods 3

 

General Mobile, GM 22 Pro ve GM Pods 3’ün bulunduğu bu pakete GM Garanti Plus korumasını da dahil ederek 3 yıl garanti vadediyor. GM 22 Pro, 108MP ultra net kamerasıyla ön plana çıkarken, 8 çekirdek çekirdekli işlemcisi ile yüksek performans sunuyor. GM Pods 3, ses kalitesiyle müzik tutkunlarının beklentilerini karşılarken, kompakt ve hafif tasarımıyla kullanıcıların beğenisini topluyor. GM Garanti Plus Paketi ise 2 yıla ek olarak +1 yıl daha garanti vererek ekstra güvence sağlıyor.

Her İhtiyaca Uygun Çözümler generalmobile.com’da

Stoklarla sınırlı avantajlı paketler, 1 Ocak tarihine kadar generalmobile.com adresinden sipariş edilebilir.