Sosyal Medya

Oyun Dünyası

GFN Perşembe Güncellemelerinde Bu Hafta Yeni Oyunlar!

GFN Perşembe Güncellemelerinde Bu Hafta:

2.0.29 Güncellemesi ile Fortnite’ta Hesap Eşleştirme, Önyükleme ve Metro Exodus’a İyileştirmeler Geliyor

GFN Perşembe Güncellemeleri’nde bu hafta Metro Exodus’a yeni RTX güncellemeleri desteği ve GeForce NOW üyelerine sunulan yeni özellikler geliyor. Haftanın güncellemeleri ayrıca Iron Harvest DLC’si için bir duyuruyu da içeriyor.

Daha iyi, daha hızlı, daha güçlü

GeForce NOW üyeleri, 2.0.29 uygulama güncellemesinde bu hafta kullanıma sunulmaya başlayan yeni hizmet güncellemelerinden yararlanabilecekler. Bu yeni özellikler arasında Epic Games Store için hesap eşleştirme ve oturum önyüklemesi bulunuyor. Bu özelliklerin ikisi de Fortnite’ın GeForce NOW üzerine kurulu PC versiyonuyla test ediliyor. Bu da üyelerin GeForce NOW uygulamasında oyuna geçme süresini %50 oranında azaltacak.

Uygulama güncellemesiyle ayrıca uygulama içi arama sonuçları iyileştiriliyor ve GeForce NOW oyun içi arayüzü Chrome tarayıcısına getiriliyor.

NVIDIA ayrıca KING Art Games’ten Iron Harvest ve 4A Games’ten Metro Exodus PC Enchanced Edition’ın piyasaya GeForce NOW desteğiyle sürüleceğini duyurdu. NVIDIA, bu hafta GFN Perşembe Güncellemeleri duyurularının bir parçası olarak bu oyunlar için en yeni güncellemelerle ilgili geliştiricilerle özel bir Soru-Cevap bölümü de yayınlıyor.

GFN Perşembe Güncellemeleri Oyun Listesi

İlgili Linkler

GFN Perşembe Güncellemelerinde Yeni Özellikler, Oyunlar ve Daha Fazlası
https://blogs.nvidia.com/blog/2021/04/29/geforce-now-thursday-april-29/

GFN Perşembe: ‘Metro Exodus’ ve ‘Iron Harvest’ Güncellemeleri

https://blogs.nvidia.com/blog/2021/04/29/geforce-now-thursday-deep-silver/