Sosyal Medya

Otomobil

GM, 2023 Chevy Bolts’un etiket fiyatını 6 bin dolar düşürdü!

General Motors, 2023 Chevrolet Bolt EV ve EUV için yeni fiyatlandırmasını açıkladı. Aslında bugüne kadar bir otomobil üreticisinden gördüğümüz "Nadir" bir hareketle, yeni araçlar için mevcut iklim göz önüne alındığında, 2022 model EV modellerinden daha ucuza gelecek...

GM, 2023 Chevy Bolts’un etiket fiyatını 6 bin dolar düşürdü!

GM, “Yeni fiyat, Bolt EV/EUV’nin rekabetçi olmasını sağlama konusundaki süregelen arzumuzu yansıtıyor,” dedi.

General Motors, 2023 Chevrolet Bolt EV ve EUV için yeni fiyatlandırmasını açıkladı. Aslında bugüne kadar bir otomobil üreticisinden gördüğümüz “Nadir” bir hareketle, yeni araçlar için mevcut iklim göz önüne alındığında, 2022 model EV modellerinden daha ucuza gelecek…

Elektrikli otomobillerin artan rekabetle fiyatlarının aşağıya doğru gelmesi için önemli bir adım, İşte detaylar…

2023 Bolt EV’nin 1LT versiyonu ABD’de de 26.595 dolardan başlıyor (artı 995 dolar hedef ücreti var). Bu, 2022 başlangıç ​​fiyatından 5.900 dolar daha az demek. 2LT’de de benzer bir indirim süz konusu, ancak 29.795 dolardan başlıyor.

Biraz daha uzun olan Bolt EUV’ye (Chevy’nin elektrikli SUV markası) gelince, bu kez fiyat 28.195 dolardan başlıyor. Bu 2022 modele kıyasla müşterilerin 6300 dolar daha az ödeyeceği anlamına geliyor.

Premier trim 2023 EUV, 38.995 dolardan 32.695 dolara geriledi. Yeni bir kozmetik Redline Edition paketi için ekstra 495 dolar gerekiyor.

Bence en önemli elektrikli otomobillerin geleceği ile ilgili açıklaması ise şu;

Chevrolet, seçeneklerin ve içeriğin 2022 sürümleriyle “hemen hemen aynı” olduğunu söylüyor ki bu, elektrikli otomobil şirketlerinin maliyet tasarrufu amacıyla bazı özellikleri çıkarmak zorunda olmadıklarını kanıtlıyor.

Bir şirket sözcü CNET’e verdiği demeçte,

“Yeni fiyat, Bolt EV/EUV’nin piyasada rekabetçi olduğundan ve MSRP’yi ortalama işlem fiyatıyla daha iyi hizalayarak müşteriye daha fazla fiyat şeffaflığı sağlayarak emin olma konusundaki süregelen isteğimizi yansıtıyor.” dedi.

Bildiğiniz gibi tedarik zinciri sorunları ve çip kıtlığı, diğer otomobil üreticilerinin EV’lerinin fiyatlarını artırmalarına neden oldu. Bu nedenle, özellikle Bolt EV ve EUV’nin zaten daha uygun fiyatlı seçenekler arasında olduğu göz önüne alındığında, Chevrolet’nin fiyatları düşürmesi bence oldukça dikkate değer.