Sosyal Medya

Yazılım

Gmail, bir e-postayı bir e-postaya ekleme özelliği getiriyor

Gmail, bir e-postayı bir e-postaya ekleme özelliği getiriyor. E-postaları Gmail’de ek olarak gönderin. "Forward as attachment" özelliği...

Gmail gelen e-postayı yeni bir e-postaya kolayca eklemenizi sağlıyor

Gmail bir e-postayı bir e-postaya ekleme özelliği. Gmail, bir e-postayı bir e-postaya ekleme özelliği getiriyor.

Gmail‘i kullananların ortak sıkıntılarından birisi gelen e-postaları tek tek iletmek istediğiniz kişiye göndermeye çalışmak. Bir anlamda iş arkadaşınızın gelen kutusunu bir kaç iletilmiş dosya ile doldurmak zorunda kalabiliyordunuz. Ancak buna bir çözüm yavaş yavaş geliyor.

Ben bu haberi yaparken kontrol ettiğimde henüz bu özellik benim Gmail hesabıma gelmemişti ancak Google gelmesinin yavaş yavaş olacağını söylüyor.

Google, aynı kişilere bir kaç ayrı e-posta iletmeniz gereken durumlar için yeni bir özellik getiriyor.

Yeni Gmail özelliği,  gelen emaillerdeki eklentileri bile önce indirip kopyalamak zorunda kalmadan doğrudan yeni bir e-posta taslağına eklemenize izin veriyor.

Diyelim ki bir ekip üyesine gelen kutunuzdan birden fazla e-posta göndermek istiyorsunuz, böylece projeye başlamasını istiyorsunuz? bu durumda tek yapmanız gereken yeni bir e-posta taslağı açıp seçtiğiniz e-postaları oraya sürükleyip bırakmak yada ekleyeceğiniz e-postaları seçtikten sonra sağ click ile açılan menüden “Forward as attachment” seçmeniz yeterli…

E-postaları Gmail’de ek olarak gönderin

Google, “özelliğin yavaş yavaş yayıldığını” söylüyor, bu yüzden size ulaşması biraz zaman alabilir ve arada bir özelliğin size de gelip gelmediğini kontrol etmeniz yararınıza olabilir.

G Suite Updates