Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Gmail’in yeni entegre görünümü 8 Şubat’ta Workspace kullanıcılarına geliyor!

Yakında (sanal) iş yerinde Google'ın basitleştirilmiş, entegre Gmail güncellemesini deneme şansınız olacak. Google, yeni "entegre görünümü" 8 Şubat'tan itibaren Workspace kullanıcılarının kullanımına sunuyor.

Gmail’in yeni ‘entegre görünümü’ 8 Şubat’ta Workspace kullanıcılarına geliyor

Yakında (sanal) iş yerinde Google’ın basitleştirilmiş, entegre Gmail güncellemesini deneme şansınız olacak. Google, yeni “entegre görünümü” 8 Şubat’tan itibaren Workspace kullanıcılarının kullanımına sunuyor. Yine de mevcut görünümü tercih ediyorsanız, uzun süre kullanmayı beklemeyin. Zira kullanıcılar yeni görünümü varsayılan olarak en geç Nisan ayında görmeye başlayacak ve ikinci çeyreğin sonunda (yani Haziran ayında) geri dönme şansı olmayan “standart görünüm” bu olacak.

Entegre görünüm, sekmeler arasında geçiş yapmadan posta, sohbet ve toplantılar arasında geçiş yapmanıza yardımcı olmak için tasarlandı. Sonunda birleşik e-posta ve sohbet arama sonuçlarına kolayca ulaşacaksınız.

Google ayrıca bu entegre görünümde, anında işlem yapılması gereken sorunlar konusunda sizi uyarmak için bildirim “kabarcıklarına” güveniyor.

Google’ın bu hamlesi de Microsoft Outlook gibi rakiplere kısmi bir yanıt gibi görünüyor. Yeni Entegre Görünüm Gmail’i, Workspace’e yapılan son dönüşümler için Outlook’un yerini almaya yardımcı olan daha uyumlu, her şeyi yapan bir uygulama olarak yansıtıyor.

Yine de güncellemenin bu etkiyi yaratıp yaratmayacağı henüz net değil ancak Google bu şekilde kullanıcıları kendine çekmeye gayret ediyor diyebiliriz.