Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

“Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk” filminden ilk fragman 

2021 yılında izleyiciyle buluşan Godzilla vs. Kong’un devam filmi “Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk”un (Godzilla x Kong: The New Empire) ilk fragmanı yayınlandı.

“Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk” filminden ilk fragman

 

2021 yılında izleyiciyle buluşan Godzilla vs. Kong’un devam filmi “Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk”un (Godzilla x Kong: The New Empire) ilk fragmanı yayınlandı. İki ikonik canavarın ortak bir düşmana karşı mücadelesini izleyeceğimiz filmin yönetmen koltuğunda ilk filmde olduğu gibi yine Adam Wingard oturuyor.  Başrollerinde Rebecca Hall, Brian Tyree Henry ve Dan Stevens’in yer aldığı “Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk”, ülkemizde 12 Nisan 2024’te vizyona girecek.

 

“Godzilla Kong’a Karşı” filminin büyük hesaplaşması, kudretli Kong ve korkunç Godzilla’yı dünyamızda saklı, keşfedilmemiş devasa bir tehditle karşı karşıya getiren, onların ve bizim varlığımıza meydan okuyan yepyeni bir macera ile devam ediyor.

“Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk”, bu olağanüstü varlıkların şekillenmesine yardımcı olan ve onları sonsuza dek insanlığa bağlayan efsanevi savaşı ortaya çıkarırken, bu Titanların geçmişlerini ve kökenlerini, Kafatası Adası’nın ve ötesinin gizemlerini daha da derinlemesine araştırıyor.

 

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk filminin yönetmen koltuğunda Adam Wingard oturuyor.  Filmin başrollerinde Godzilla vs. Kong filminden Rebecca Hall ve Brian Tyree Henry yer alırken, onlara Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns ve Fala Chen eşlik ediyor.
Filmin senaryosunu Terry Rossio, Simon Barrett ve Jeremy Slater tarafından kaleme alınıyor. Yapımcılığını Mary Parent, Alex Garcia, Eric Mcleod, Thomas Tull, Jon Jashni ve Brian Rogers üstleniyor.  Başyapımcılar ise Wingard, Jen Conroy, Jay Ashenfelter, Yoshimitsu Banno, Kenji Okuhira.

Görüntü yönetmenliğini Godzilla vs. Kong filminin de görüntü yönetmeni olan Ben Seresin yapıyor. Yapım tasarımcısı Tom Hammock, kurgucu Josh Schaeffer, kostüm tasarımcısı Emily Seresin’le iş birliği yapıyor.  Filmin müziklerinin bestecileri ise Tom Holkenborg ve Antonio Di Iorio.

 

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği “Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk”, 12 Nisan 2024’te vizyonda olacak.

 

Filmin fragmanı: https://www.youtube.com/watch?v=K4D2GH_tmEc