Sosyal Medya

Sosyal Medya

Google+ 4. Yaşını Kutluyor!

Facebook'’a büyük rakip olarak çıkarılan fakat hiçbir şekilde beklentilere karşılayamayan sosyal medya Google+ bugün hayatında dördüncü yaşına girdi.

Google bünyesinde geliştirilen ve Facebook’’a büyük rakip olarak çıkarılan fakat hiçbir şekilde beklentilere karşılayamayan sosyal medya Google+ bugün hayatında dördüncü yaşına girdi.

Yaklaşık olarak 500 milyon değerinde olan kullanıcı sayısına sahip olan Google+, Esasında tüm Google Mail sistemine sahip olmasıyla birlikte toplam da bir milyar üzerinde kayıtlı kullanıcıya sahip fakat birçok kişi Google+’ı aktif olarak kullanmıyor.

Google firmasının rakibine baktığımız da ise Facebook gibi de büyüme gösteremeyen Google+ hakkında esasında uzun süredir yapılan söylentileri de internet ortamında dolanıyor. Bu nedenle son zamanlar da Google firmasının çok daha fazla üzerinde duracağı çalışmalar sonucunda Google+ için çalışma ve yenilik yapmaması yoksa Google+ yok olacağı akıllara getiriliyor.

Bu düşüncelerle birlikte dört yılını dolduran Google Plus, Neredeyse pek çok kullanıcı tarafından beğenilmezken bir kısmı için de Facebook ve Twitter gibi platformlardan daha aktif kullanılıyor.