Sosyal Medya

Android

Google Datally, Mobil Verinizi Kontrol Altına Almanın Yeni Yolu

Google Datally, Mobil Verinizi Kontrol Altına Almanın Yeni Yolu. Google Wi-Fi Bulucu ve Mobil Data Korumasını Yeni Bir Uygulama Altında Sundu

Google Wifi Bulucu ve Veri Koruma için Yeni Bir Uygulama Getirdi

Google Datally, Mobil Verinizi Kontrol Altına Almanın Yeni Yolu. Google Wi-Fi Bulucu ve Mobil Data Korumasını Yeni Bir Uygulama Altında Sundu.

Datally, Mobil Verinizi Kontrol Altına Almanın Yeni Yolu.

Google Android kullanıcıları için veri koruma ve bir Wi-Fi Bulucu hizmetini yeni bir uygulama adı altında sağlıyor. Şirket geçtiğimiz  haziran ayında sessizce Triangle adında mobil verinini kontrol altına almanızı sağlayacak uygulamasını piyasaya sürmüştü.

Bir anlamda Triangle’ın artık yeni bir adı var. Google Datally. Şimdi Google Play Üzerinden dünya çapında indirilip kullanılabilir.

Google Datally ile Triangle Arasındaki Fark Nedir?

Triangle uygulamaların hem etkin kullanım esnasında hem de arka planda kullanımı sırasında, veri kullanım planının çiğnenmesini önlemek amacıyla uygulamalarınızı denetlemenize yardımcı olmanız üzerine tasarlanmışken; Google Datally (Hintçe’de “yüksek beş” anlamına gelen “Da Talli” oyununda) sizi ücretsiz çevrimiçi gezebileceğiniz yerlere yönlendiren bir genel Wi-Fi Bulucu üzerinde çalışıyor. Bir Anlamda Triangle’ın Wi-Fi bulucu özelliğinin eklenmiş hali gibi…

Datally ‘den en iyi sonucu elde edebilmek için; hangi uygulamaların en çok veriyi kullandığını; özellikle arka planda çalışan uygulamaları izlemek ve bunları kısıtlamak veya bunları kesip alternatifleri deneyerek yapmak isteyeceksiniz. Ayrıca Wi-Fi Bulucu sayesinde yakınınızdaki ücretsiz HotSpot noktalarını bulabileceksiniz. Bu sayede belki de acil durumda kullanmak isteyeceğiniz kısıtılı mobil verinizi verimli kullanmanıza yardımcı olabilir.

Google Play üzerinden ücretsiz yayımlanan Google’ın yeni uygulamasına bir göz atın.

Google Datally Ücretsiz indir