Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Google One’ın VPN’i sonunda iPhone’da kullanılabilir

Google One VPN hizmeti, özellikle iPhone kullanıcılarının daha güvenli bir web keyfi için şimdiye kadar kullanılamadı... Bir çok iPhone kullanıcısı ücretsiz VPN uygulamaları ve onların hayatlarına getirdiği reklamlara katlanmak zorunda kaldı. Bu durum değişmek üzere, Google'dan önemli bir adım geldi.

Google One’ın VPN’i sonunda iPhone’da kullanılabilir

Android kullanıcıları için de yeni özellikler var.

Google One VPN hizmeti, özellikle iPhone kullanıcılarının daha güvenli bir web keyfi için şimdiye kadar kullanılamadı… Bir çok iPhone kullanıcısı ücretsiz VPN uygulamaları ve onların hayatlarına getirdiği reklamlara katlanmak zorunda kaldı. Bu durum değişmek üzere, Google’dan önemli bir adım geldi.

Google, iOS kullanıcıları için One VPN hizmetini kullanıma sunmaya başlıyor!

Hizmetin devreye alındığı uygun ülkelerden(ki 10 ülke olarak genişledi) birindeyseniz,  2 TB Premium plana abone olduğunuz sürece Google internet etkinliğinizi korumanıza artık yardımcı olacak… Burada küçük bir ayrıntı, Diğer VPN uygulamaları gibi size başka bir ülkede bir IP adresi vermeyecek, bu nedenle yabancı akış hizmeti kitaplıklarına göz atmayı beklememenizi söyleyelim…

Android kullanıcıları için de yeni özellikler var. App Bypass, VPN sorunluysa belirli uygulamaların normal bir bağlantı kullanmasına izin verirken, Güvenli Bağlantıyı Kesme yalnızca VPN etkinken çevrimiçi olmanıza izin verir. Erteleme, VPN’yi geçici olarak devre dışı bırakır.

Google One Premium aylık 10 ABD dolarlık bir hizmet ve şu anda ABD, Kanada ve Birleşik Krallık dahil 18 ülkede mevcut. Halihazırda bir VPN veya iCloud Private Relay gibi gizliliğe önem veren bir hizmet kullanıyorsanız, Bu Google’ın iPhone desteği sizi pek mutlu etmeyebilir…

Ancak, Google bulut ekosistemine bağlıysanız ve platformlar arasında kullanabileceğiniz güvenli bir hizmet istiyorsanız, aradığınız şey tamda bu olabilir.