Sosyal Medya

Android

Google Pixel 3 XL Çift Ön Kamera ve Derin Bir Çentikle Gelebilir

Google Pixel 3 XL Çift Ön Kamera ve Derin Bir Çentikle Gelebilir. Yeni Çıkan Görüntüler Android P Yüklü Test Cihazına Ait ve Alışılmadık Derinlikte Çentik İçeriyor. Detaylar bakalım!

Yeni Google Pixel 3 XL Sızıntısı Söylentileri Destekliyor.

Google Pixel 3 XL Çift Ön Kamera ve Derin Bir Çentikle Gelebilir.

Tamamen cam bir tasarıma sahip olduğu görünen Google Pixel 3 XL görüntülerinde dikkat çekenlerden biri çift ön kamera ve bu kameraların sahip oldukları alanın “Çentik” alışılmadık derecede derin olması.

Google’ın yeni amiral gemisi olması beklenen Pixel 3 XL’nin bir önceki söylentileri destekleyen son görüntüler ortaya çıktı. Aslında uçtan uca ekranlı  yeni üründeki çentik derinliği biraz şaşırttı.

Bir XDA forum yöneticisi, Android P amiral gemisi için bir test ünitesi gibi görünen fotoğrafları yayınladı ve büyük ölçüde uçtan uca ekran dahil olmak üzere daha önceki sızıntıları destekliyor – evet, iki ön kamera ile olağandışı derecede derin bir çentik bulunuyor.

Ürünün yazılımı dikkate alındığında Pixel 2’den öyle dramatik kabul edilecek bir sıçrama olmadığını gösteriyor.Bu geliştirici modeli, mevcut telefondan çok farklı olmayan 4GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip.

Daha önceki haberleri dikkate alırsak, Pixel 3 XL’yi Ekim ayında görebiliriz. Şu aşamada en önemli sorulardan birisi fiyatlandırmanın nasıl olacağıdır?  Söz konusu özelliklerin tanıdık geldiğini düşünürsek bir fiyat artışı beklemek yanlış olur.