Sosyal Medya

Android

Google Pixel 3 XL Uçtan Uca Ekranlı ve Çentikli Olabilir

Google Pixel 3 XL Uçtan Uca Ekranlı ve Çentikli Olabilir. Google, Pixel 3 XL ile Çentikli Ekran Modasına Uyanlar arasına katılıyor.

Google’da Çentikli Ekran Modasına Uyanlar Arasına Giriyor!

Google Pixel 3 XL Uçtan Uca Ekranlı ve Çentikli Olabilir.

Google, Pixel 3 XL ile Çentikli Ekran Modasına Uyabilir. 2018’in akıllı telefon modasına dönüşen Çentikli Ekran bir başka teknoloji devinin son üretiminde karşımıza çıkacak. Google Pixel 3 XL !!!

Google’ın Pixel Telefonlarından ve sahip oldukları özelliklerden etkilendik ancak bu özellikle satışlara yansımadı doğrusu. Amerika’da bile istenen performans sergilenmeyince diğer pazarlara bile tam anlamıyla sunulmadı. Pixel 2 modeli ilk modelden bir yıl sonra piyasaya sürüldü ve yaklaşan sonbahar ile birlikte artık yeni bir modeli bekleyebiliriz. Bunun içinde uygun bir zaman aslında.

Bu yılın yani 2018 yılının amiral gemisi akıllı telefonlarına ve hatta orta sınıftaki bazı modellerine baktığımızda trend olan bir “Çentik” modasını görüyoruz. Hep söylüyorum ve biliyorum ki şu anki teknik yetersizlikten dolayı Apple’ın ekranın tam altına yerleştiremediği selfi kameraları yüzünden moda haline dönüşen bu durum; belli ki bir diğer teknoloji devini de etkilemiş.

Google Pixel 3 XL Uçtan Uca Ekranlı ve Çentikli Olabilir!

Bu sebeple Google gibi teknoloji devinin bir sonraki amiral gemisinin neye benzeyeceğini tahmin etmek çok zor değil ve bu konuya dair ipuçları da ortaya çıkmaya başladı.

Bloomberg kaynaklarına göre, Büyük bir olasılıkla bir kez daha standart ve ‘XL’ versiyonu olacak. Ayrıca daha büyük bir uçtan uca ekrana ve (Google için şaşırtıcı bir şekilde ama bizim için değil) en üstte bir çentiğe sahip olacak.

Daha küçük sürümü Pixel 3 Geniş Ekrana Ancak Çentiğe Sahip Olmayacak!

Google Pixel 3 XL sürümünde iki kamera lensi olacak ve alt tarafta öne bakan hoparlörleri korumak için alt çerçeve olacak. Her iki versiyonun da arkasında sadece bir kamera var ve iPhone‘un ‘profil’ arka plan efektini taklit etmek için yazılımı kullanıyor.

Telefonlar Ekim ayında (son iki yıl ile aynı şekilde), Verizon ile piyasaya sürülecek.

Diğer detaylar daha da ilginç. Kaynaklar, Google’ın telefonlarını hala iPhone’lar üreten Foxconn ile oluşturduğunu belirtti. Zira, Google’ın Ocak ayında 1.1 Milyar Dolara HTC’den aldığı ekip; sıkı bir geri dönüş gibi gözüken Pixel 3 için donanım ve yazılım  üzerinde çalıştı. Daha fazla AI yeteneğine sahip yükseltilmiş bir Android işletim sistemi de önümüzdeki yıllara kadar çıkabilen çalışmalarda yer alıyor.

Bunlarda Sızıntılar,

 

 

 

Bloomberg