Sosyal Medya

Genel

Google, Saldırılar İçin Tepkisini Gösterdi!

Google, dün Ankara'da gerçekleştirilen, Savaş'a İnat, Barış Hemen Şimdi konulu barış mitinginde hayatını kaybedenler için tepkisini gösterdi ve ana sayfasına siyah kurdele koydu.

Google, dün Ankara’da gerçekleştirilen, Savaş’a İnat, Barış Hemen Şimdi konulu barış mitinginde hayatını kaybedenler için tepkisini gösterdi ve ana sayfasına siyah kurdele koydu.

10 Ekim 2015 tarihinde Ankara’nın Sıhhiye meydanında düzenlenen “Savaş’a İnat, Barış Hemen Şimdi” konulu barış miting’i öncesinde, mitinge katılacak kişilerin toplandığı yerde iki ayrı patlama gerçekleşti. Bu patlamada 95 kişi hayatını kaybetmiş, 246 kişi ise yaralandı. Ülkemizde gerçekleştirilen bu tür acı olaylar karşısında arama motorlularından da gerekli duyarlılığı görmek bir nebze de olsa acımızı hafifletiyor. Bu iki patlamalar da hayatını kaybeden ve yaralanan insanları Türkiye’nin en çok kullanılan arama motorlarından biri olan Google’da unutmadı. Bugün itibari ile ana sayfasına siyah kurdele yerleştirdi.

google

Kurdelenin üzerine geldiğimizde “Ankara’da hayatını kaybedenler anısına” yazısını görmek mümkün. Google bu hassas davranışından dolayı tebrik ediyoruz ve bu tür olayların ülkemizde daha fazla yaşanmamasını ümit ediyoruz.