Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Google’ın Oyun Platformundan Aile Paylaşımı Adımı!

Google'ın Oyun Platformundan Aile Paylaşımı Adımı. Google aile hesabından alınan bir oyun diğerleri tarafından aynı anda olmasa da oynanabilir

Google’ın Oyun Platformundan Aile Paylaşımı Adımı!

Google Stadia oyunları ailenizle paylaşmanıza artık izin veriyor!

Google’ın gelişmekte olan oyun akışı hizmeti Stadia bugün önemli bir yeni özelliği duyuruyor: artık oyunlarınızı ailenizle paylaşabilirsiniz.

Aile üyelerinin öncelikle bir Google aile grubu ve ödeme yöntemi oluşturması gerekir; bunlar, Google’ın Google Play uygulamaları ve benzerleri için zaten kullandığı aile grupları ile aynı. Kullanıcılar bir Stadia hesabı oluşturduktan sonra, kendi hesabından oyunu talep etmemiş olsalar bile paylaşılan oyunları oynayabilecekler.

Ayrıca, Stadia Pro aboneliğine dahil olan oyunları da paylaşabileceksiniz, ancak bu oyunlar; aboneliği sonlandırdığınızda elbette artık kullanılamayacak.

Google'ın Oyun Platformundan Aile Paylaşımı Adımı!

İki hesap aynı oyunu aynı anda oynayamıyor! bu sıkıntı!

Önemli bir kısıtlama, iki hesabın aynı oyunu aynı anda oynayamamasıdır. Kardeşlerin birlikte video oyunları oynamak istemesi durumunda bu bir sorun olabilir. Aynı Oyunu farklı yerlerden oynamak isteyebilecek bir grup arkadaştan oluşan ‘aile’ grupları için de ciddi bir sorun…

Yine de, diğer oyun hizmetlerinde nadir bulunan hoş bir özellik olarak tanımlayabiliriz. Aile paylaşımı bugünden itibaren kullanıma sunuluyor, ancak aile grubunuz için etkin hale gelmesi birkaç gün sürebilir. Stadia’larında için bir aile grubu ayarlamak konusunda daha fazla için, Google’ın destek sayfasına göz atabilirsiniz burada .