Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Hakan: Muhafız Sezon 2, 26 Nisan Cuma günü NETFLIX’te yayında

Hakan: Muhafız Sezon 2, 26 Nisan Cuma günü NETFLIX'te yayında. Yeniden dirilen Ölümsüzler'e karşı Hakan ve Sadık Olanlar mücadele ediyor

Hakan: Muhafız 26 Nisan Cuma günü yayında Sezon 2

Yeniden dirilen Ölümsüzler’e karşı zorlu bir mücadeleye girişen Hakan ve Sadık Olanlar, Ölümsüzler’in şehri ve tüm insanlığı yok etme planlarına engel olmaya çalışıyor.

HAKAN:MUHAFIZ 2. Sezon Prömiyeri.

Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu’nun başrollerini paylaştığı; Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız’ın merakla beklenen ikinci sezonunun ilk gösterimi İstanbul’da gerçekleştirilmişti.

11 Nisan Perşembe akşamı Zorlu Center Cinemaximum’da, dizi oyuncuları ve yönetmenlerin katılımıyla özel bir gösterim düzenlenmiş; Gösterim öncesi İstanbul Film Festivali Direktörü Kerem Ayan; Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu ve yönetmenler Umut Aral ve Gönenç Uyanık ile birlikte sahnede kısa bir söyleşi gerçekleştirilmişti.

Merakla beklenen ve 26 Nisan Cuma günü Netflix’te yayınlanacak toplam sekiz bölümlük dizinin fragmanı dönmeye başladı. 2. Sezonda Yeniden dirilen Ölümsüzler’e karşı zorlu bir mücadeleye girişen Hakan ve Sadık Olanlar, Ölümsüzler’in şehri ve tüm insanlığı yok etme planlarına engel olmaya çalışıyor.

Hakan: Muhafız 2. Sezon Fragmanı