Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

“Hayalim E-Ticaret Yapmak” Diyenler için Son Gün 31 Temmuz!

Türkiye’de pazarın % 50’sinden fazlasına hizmet veren e-ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft, “Hayalim E-Ticaret" programı ile 15-21 yaş arası tüm gençleri e-ticarete davet ediyor.

“Hayalim E-Ticaret Yapmak” Diyenler için Son Gün 31 Temmuz

 

15-21 Yaş Arası Tüm Gençler E-Ticarete Başlayacak

 

Hızla büyüyen e-ticaret sektörü, sıfırdan kendi işini kurmak birçok kişinin hayalini kurduğu ya da yapmayı planladığı bir hedef olarak gittikçe daha popüler hale geliyor. Türkiye’de pazarın %50’sinden fazlasına hizmet veren e-ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft, “Hayalim E-Ticaret” programı ile 15-21 yaş arası tüm gençleri e-ticarete davet ediyor.

Hızla ivme kazanan ve kendini her geçen gün yenileyen e-ticaret sektörü, Türkiye’deki her işletmenin ve bireylerin ürünlerini internetten satmasını da sağlıyor. IdeaSoft, kendi işini kurmanın hayalini kuran 15-21 yaş arası tüm gençler için yeni bir program başlattı.

Çocukların ve yetişkinlerin birlikte kurduğu bir sivil toplum kuruluşu olan Hayal Gücü Merkezi ve 15 yıldır Türkiye’nin lider e-ticaret altyapı sağlayıcısı olan IdeaSoft işbirliği ile e-ticaretin heyecan verici dünyasına adım atmak isteyen 15-21 yaş arası tüm gençler Hayalim E-Ticaret” programında buluşacak.

Programda, e-ticaretin temelleri, pazaryerleri açıklanırken ödeme sistemleri keşfedilerek e-ticarete dair tüm detaylar öğrenilecek. Eğitimi tamamlayanlar e-ticaret sertifikasına sahibi olurken, gençler kariyer ve kendi işini kurma hedeflerine bir adım daha yaklaşacak.

3-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek ve gençlerin kendi burs kaynağını yaratma fırsatına da sahip olacağı eğitim için son başvuru tarihi 31 Temmuz.

Kayıt ve Başvuru İçin;

https://lnkd.in/d7ZehTV9