Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

IdeaSoft “Harika Bir İş Yeri” Seçildi

IdeaSoft, yüksek güven kültürüne sahip “Harika İş Yeri" kriterlerini sağlayarak “Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı.

IdeaSoft “Harika Bir İş Yeri” Seçildi

 

Türkiye’nin en büyük e-ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft, yüksek güven kültürüne sahip “Harika İş Yeri” kriterlerini sağlayarak “Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı. IdeaSoft küresel düzeyde verilen bu sertifika ile değer yaratan insan kaynakları uygulamalarının başarısını da tescillemiş oldu.

 

IdeaSoft, kurum kültürü ve çalışan deneyimi konusunda bağımsız ve küresel bir otorite olan Great Place to Work Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen analizler sonucu, “Harika İş Yeri Sertifikası” almaya hak kazandı. Türkiye’nin dijital dönüşüm yolculuğunda, e-ticaret çözümleriyle önemli çalışmalara imza atan IdeaSoft, bu unvan ile çalışanlarının memnuniyetini ön planda tutan yenilikçi insan kaynakları uygulamalarının başarısını tescillemiş oldu.

İş yeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda uzman, küresel bir otorite konumunda bulunan Great Place to Work, 30 yılı aşkın süredir dünya çapında gerçekleştirdiği Trust Index anketini “Harika Bir İş Yeri” deneyimini neyin oluşturduğunu tanımlamak için uyguluyor. Great Place to Work Enstitüsü’nün analizleri, kurum kültürü ve çalışan deneyimi alanında dünyada gerçekleştirilen, en çok tercih edilen ve en geniş çaplı araştırma olma özelliğini taşıyor.

IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara,

“Dünyanın en iyi iş yeri kültürüne sahip şirketlerine verilen Great Place to Work sertifikasını almaya hak kazanmamız, çalışanlarımızın mutluluğu ve kariyer gelişimi için hayata geçirdiğimiz, değer yaratan İK uygulamalarımızın başarısını da tescillemiş oldu. Çalışma arkadaşlarımızın özveri, katkı ve tutkuları en iyi çalışma ortamını yaratma konusunda da öncü oluyor.  Çalışanlarımızın ihtiyaçlarını ve beklentilerini yakından takip ederek, kurumsal değerlerimize uyumlu kurum kültürümüzü güçlendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başarımızın sırrı değerli çalışma arkadaşlarımız.” şeklinde konuştu.