Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

HeloRobo, yeni geliştirdiği “şablon mesajlaşma” özelliğini duyurdu!

Tek platformdan sosyal medya ticaretinin yönetilmesini mümkün kılan ilk Sosyal Medya Ticaret Platformu HeloRobo, yeni geliştirdiği “şablon mesajlaşma” özelliğiyle, kullanıcılarına çift yönlü mesajlaşma ile anlık kampanyalarını kolayca duyurma olanağı sunuyor.

HELOROBO Şablon Mesajlaşma ile Daha fazla etkişelim ve bilinirlik sağlıyor!

Tek platformdan sosyal medya ticaretinin yönetilmesini mümkün kılan ilk Sosyal Medya Ticaret Platformu HeloRobo, yeni geliştirdiği “şablon mesajlaşma” özelliğiyle, kullanıcılarına çift yönlü mesajlaşma ile anlık kampanyalarını kolayca duyurma olanağı sunuyor. HeloRobo uygulama panelinde çalışan özellik, toplu mesajlaşma sitemini daha işler ve etkili hale getiriyor.

Instagram, Facebook ve WhatsApp üzerinden sosyal ticaret yapılmasını sağlayan ilk Sosyal Medya Ticaret Platformu HeloRobo, toplu mesaj göndermek için yeni bir teknoloji olan “Şablon (Template) Mesaj’’ özelliğini geliştirdi. HeloRobo, çift yönlü  ‘şablon mesajlaşma’ uygulaması ile kullanıcılarının gerçek zamanlı kampanyalarını ve anlık reklamlarını duyurma olanağı sunuyor.  Bu özel mesajlaşma yöntemi sayesinde, daha fazla etkileşim ve marka bilinilirliği sağlayan HeloRobo, müşterilerin kişisel pazarlama alanlarına daha kolay erişebilmesini olanaklı kılıyor.

Şablon mesaj yeni kişiselleştirilmiş pazarlama alanı sunuyor

Sosyal medya üzerinden alışveriş için gelebilecek tüm mesajları ana bir ekrandan yönetebilen sosyal ticaret platformu HeloRobo, yeni şablon mesajlaşma özelliği sayesinde müşterilerine kişiselleştirilmiş bir pazarlama alanı yaratıyor. HeloRobo uygulamasının panelinde çalışan şablon mesaj, işletmelerin kendilerinden bildirim almayı seçen kişilere, kalıpları belirlenmiş kapsamlarda metin, görsel veya video formatındaki mesajları göndermek için kullanabilecekleri özel mesaj biçimi olarak tanımlanıyor.

Şablon mesajların SMS’e göre çok daha kişisel olmasının yanı sıra SMS’ten daha çok sayıda iletişim başlatabilme özelliğine sahip olduğunu söyleyen HeloRobo Genel Müdürü Gökhan Karahan, “SMS tek yönlü, şablon mesajlar ise çift yönlüdür. Şablon mesaj özelliğimiz sayesinde müşteriden cevap alabiliyor ve bu cevapları kullanabiliyorsunuz. Tanıtım ve anket gibi konularda kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak olan bu uygulama basit metinler dışındaki formatları da destekliyor. Şablon mesajlar ile müşterilere WhatsApp kalitesinde video, ses, resim gibi formatlarında birçok ileti gönderilebiliyor. Aynı zamanda müşterilerle yapılan tüm mesajlaşmalar HeloRobo’da saklanıyor ve gerektiğinde tekrar kullanılmak üzere hazır bekliyor” dedi.

Toplu mesaj dönemi sona eriyor

Müşterilere randevu hatırlatıcılar, gönderi bilgileri, sorun çözümleri veya ödeme güncellemeleri gibi kolaylıklar da sağlayan şablon mesaj özelliği sayesinde toplu kısa mesaj (Bulk Mesaj) dönemi sona eriyor. Şablon mesajların toplu mesajlaşma için çok daha iyi bir yöntem olduğunu vurgulayan Karahan, “Sosyal medya ticaretinde büyük bir yere sahip olan mesaj hacmi konusu, birçok firmanın daha fazla müşteriye çift yönlü ulaşabilmesi için önem arz ediyor. Şablon mesajlarla müşteriler, WhatsApp’ın belirlediği günlük mesajlaşma hacimlerini kısa sürede yükselterek ulaşmaları gereken üç ayrı mesajlaşma seviyesine hızlıca erişebiliyor, böylece on binlerce kişiye anında kampanyalarını etkili bir şekilde duyurabiliyorlar” dedi.

Tüm güne tek fiyat

Teknolojinin sunduğu tüm verimi kullanarak kendini geliştirmek isteyen firmalara hizmet eden HeloRobo’da, çift yönlü şablon mesajlaşma uygulamasından gönderimler uygun ücretler olmakla birlikte, bu ücret 24 saat için yalnızca bir kereye mahsus fiyatlandırılıyor. Aynı gün içinde aynı cep telefonu numarası ile yapılan tüm mesajlaşmalar için tek ücretin ödendiği HeloRobo şablon mesajlar uygulaması sayesinde firmalar, her biri 1024 karakterden oluşan toplam 250 farklı şablon mesaj tanımlayabiliyor.