Sosyal Medya

Sosyal Medya

Yeni Özelliklerle Instagram Karşınızda

Instagram'da artık daha detaylı arama yapabileceksiniz. Popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram, almış olduğu güncelleme ile yeni özelliklere kavuştu.

Instagram’da artık daha detaylı arama yapabileceksiniz. Popüler fotoğraf paylaşma platformu Instagram, almış olduğu güncelleme ile yeni özelliklere kavuştu.

Facebook’un sahibi olduğu Instagram, mobil platformlardaki uygulamasını güncelleyerek yeni özellikler ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Web sürümünün tasarımın baştan aşağı yenileyen Instagram, şimdi de iOS ve Android platformlarındaki uygulamasına yeni özellikler ekledi.

Güncellenen Instagram uygulaması artık daha detaylı arama seçenekleri sunuyor. Daha önce kullanıcı adı ve hashtag üzerinden arama yapabildiğiniz Instagram’da şimdi “Başlıca, kişiler, etiketler ve yerler” seçeneklerini kullanarak aramalarınızı daraltıp daha net sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Yenilikler bununla da sınırlı değil. Kişi keşfet bölümünde artık kaliteli fotoğraf paylaşan kullanıcıları kolayca takip edebileceksiniz.

Instagram’ın yeni özelliklerini kullanmak için uygulamayı güncellemeniz yeterli olacaktır.

instagram-1435134991