Sosyal Medya

Otomobil

Hem Donanımlı Hem Ekonomik Peugeot RIFTER, 190 bin TL’den başlıyor!

PEUGEOT’nun ticari araçlar sınıfındaki iddialı modellerinden Rifter, KOBİ’lere özel 20 bin TL’ye varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Hem Donanımlı Hem Ekonomik Peugeot RIFTER, 190 bin TL’den başlıyor!

PEUGEOT’nun ticari araçlar sınıfındaki iddialı modellerinden Rifter, KOBİ’lere özel 20 bin TL’ye varan indirimlerle satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında, Active PRO paketine sahip PEUGEOT Rifter’lar 190 bin TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor. KOBİ’lere yönelik avantajlı fiyatla satışa sunulan PEUGEOT Rifter’ın Active PRO paketinde; 8 inç renkli dokunmatik ekran, Mirror Screen (Apple Carplay / Android Auto), elektrikli arka camlar, arka park sensörü, deri direksiyon simidi, direksiyona entegre müzik sistemi ve dokunmatik ekran kontrolleri ile yağmur sensörlü ‘Magic Wash’ silecekler standart olarak yer alıyor. Bununla birlikte, sınıfında benzersiz olan PEUGEOT i-Cockpit ve oldukça kullanışlı iç hacim gibi daha birçok özellikle PEUGEOT Rifter, hafif ticari araçlar sınıfında standartları belirliyor.

PEUGEOT’nun, sunduğu donanım özellikleri ve SUV görünümlü tasarımıyla hem ticari amaçlı kullanımı hem de aile beklentilerini karşılayan iddialı modeli Rifter, bahar dönemine özel cazip fiyat avantajlarıyla KOBİ’lerin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, Active PRO paketine sahip PEUGEOT Rifter’lar, 20 bin TL’ye varan indirimle birlikte 190 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. KOBİ’lere özel avantajlı fiyatla satışa sunulan PEUGEOT Rifter’ın Active PRO paketinde; 8 inç renkli dokunmatik ekran, Mirror Screen (Apple Carplay / Android Auto), elektrikli arka camlar, arka park sensörü, deri direksiyon simidi, direksiyona entegre müzik sistemi ve dokunmatik ekran kontrolleri ile yağmur sensörlü ‘Magic Wash’ silecekler standart olarak yer alıyor. Bununla birlikte, sınıfında benzersiz olan PEUGEOT i-Cockpit ve oldukça kullanışlı iç hacim gibi daha birçok özellikle PEUGEOT Rifter, hafif ticari araçlar sınıfının standartlarını belirliyor.

Ticaride SUV konforu PEUGEOT Rifter’da

Markanın güncel tasarım diline sadık görünümüyle dikkat çeken PEUGEOT Rifter, sahip olduğu özelliklerle gerek şehir içinde gerek şehirlerarası yolculuklarda ve gerekse küçük hafta sonu aktivitelerinde ideal yol arkadaşı olarak öne çıkıyor.

PEUGEOT Rifter, modüler ve pratik yapısıyla da çok yönlü kullanım özellikleri sergiliyor. Markanın yüksek verimlilik seviyesine sahip en güncel motor ve aktarma organlarıyla donatılan Rifter, gelişmiş üstün donanımlarıyla da benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Rifter’ın arka tasarımını domine eden büyük bagaj kapağı devasa bir bagaja açılırken markanın imzası niteliğinde olan üç pençe şeklindeki stop lambaları marka aidiyetine vurgu yapıyor. Köşeleri de içine alan tamponlar tasarımlarıyla günlük kullanımın zorluklarına karşı etkin bir koruma sağlıyor. PEUGEOT Rifter ayrıca, SUV dünyasına özgü yüksek oturma pozisyonu, büyük tekerlekler, büyük kapı ve gövde kaplamaları, çamurluk kaplamaları ve tampon korumaları gibi bazı karakteristik tasarım detaylarını bünyesinde barındırıyor.

Teknolojisiyle rakiplerinden ayrılıyor

Sürücünün kullanım ergonomisini destekleyen PEUGEOT i-Cockpit ile kabin içerisinde modern ve teknolojik bir görünüm sunan PEUGEOT Rifter, günlük yaşamın gereklerini yerine getirmek üzere markanın en güncel teknolojileriyle yollara çıkıyor. Rifter’da geleneksel el freninin yerini alan Elektrikli Park Freni ile kazanılan alan, saklama alanı olarak değerlendiriliyor. Adaptif Hız Sabitleme Sistemi, belirlenen mesafeden öndeki aracı takip etmeye imkân tanırken, 8 kademeli Tam Otomatik şanzımanıyla sistem tamamen durma özelliği ile sürüş güvenliğini daha da arttırıyor. Rifter’da yer alan teknolojiler arasında Aktif Trafik İşaretleri Tanımlama Sistemi, Aktif Şerit Takip Sistemi, Sürücü Yorgunluk Uyarı Sistemi, Aktif Güvenlik Freni ve Akıllı Far Asistanı da bulunuyor. Ayrıca, Visiopark 180° geri görüş kamerası, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Anahtarsız Giriş Sistemi hem güvenliği hem de konforu destekliyor.