Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Her Pati Taksi yolculuğu bir kap mamaya dönüşüyor

BiTaksi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında uygulama içerisinde yer alan “Pati Taksi” özelliğini kullanarak evcil hayvanıyla yolculuk yapanlar adına mama desteği sağlıyor.

Her Pati Taksi yolculuğu bir kap mamaya dönüşüyor

BiTaksi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında uygulama içerisinde yer alan “Pati Taksi” özelliğini kullanarak evcil hayvanıyla yolculuk yapanlar adına mama desteği sağlıyor. 1-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek projede kullanıcılar, Pati Taksi özelliği sayesinde evcil hayvanlarıyla rahatça yolculuk yaparken aynı zamanda mama toplanmasına destek olacak.

Evcil hayvanı olan kullanıcılarının daha rahat yolculuk yapması için “Pati Taksi”yi geliştiren BiTaksi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında sokak ve bakımevlerinde yaşayan kedi ve köpekler için mama desteği sağlıyor.

Kullanıcılar, BiTaksi’nin uygulama menüsünde bilgilerim alanında “evcil hayvanım var” seçeneği üzerinden kendisine en yakın ve uygun taksi sürücüsü ile eşleşerek evcil hayvanları ile birlikte yolculuk edebiliyor ve her yolculuk 1 kap mamaya dönüşüyor.

BiTaksi CEO’su Kaan Sancaklı,

BiTaksi CEO’su Kaan Sancaklı,

“Evcil hayvanı olanlar için yolculukların zorlu olabildiğinin farkındayız. Bu sebeple taksilerde yolculuğu kolaylaştırmak için geçtiğimiz yıllarda uygulamamıza ‘Pati Taksi’ özelliğini eklemiştik” dedi.

Taksilerde evcil hayvan taşıma kurallarının belediye tarafından belirlendiğini aktaran Sancaklı,

“Taşıma kutusu olmayan evcil hayvanlar taksilerde taşınamıyor. Taşıma kutusu olduğu durumda ‘Pati Taksi’ özelliğimiz sayesinde daha kolay yolculuk yapmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Böylece evcil hayvanı olanlarla evcil hayvan kabul eden sürücüleri eşleştirebiliyoruz” dedi.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde mama desteği

Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında anlamlı bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Sancaklı; 1-5 Ekim tarihleri arasında “Pati Taksi” özelliği ile yolculuk yapan kullanıcıların, Hayvan Hakları Federasyonu’na (HAYTAP) gerçekleştirilecek bir kap mama gönderimine de destek olduğunu belirtti.