Sosyal Medya

Genel

Her şeyin en güzelini hak eden anneniz için özel bir hediye

Bu Anneler Günü’nde annenizi mutlu edecek bir hediye arıyorsanız, en doğru seçim Homend Alex 1280H Robot Süpürge olacak.

Her şeyin en güzelini hak eden anneniz için özel bir hediye:

Homend Alex Robot Süpürge

Bu Anneler Günü’nde annenizi mutlu edecek bir hediye arıyorsanız, en doğru seçim Homend Alex 1280H Robot Süpürge olacak. Anneniz temizlikte en yakın dostu Alex’e evini gözü kapalı emanet edecek. Çünkü üstün teknolojik özellikleri ve performansının yanında, sıra dışı ve şık köşeli tasarımıyla mükemmel temizlik sağlayan Alex, tüm annelerden tam puan alıyor. Türkçe konuşan Alex ile temizlik keyfe dönüşsün, annenize de bu keyfin tadını çıkarmak kalsın.

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile hayatı kolaylaştıran küçük ev aletleri markası Homend’in ilk robot süpürgesi Alex, Anneler Günü için annesine hediye arayışında olanlara eşsiz bir alternatif olacak. Üstün teknolojik özellikleri ve performansının yanında, sıra dışı ve şık köşeli tasarımıyla mükemmel temizlik sağlayan Homend Alex 1280H, annenizi kendisine hayran bırakacak. Anneniz Türkçe konuşan Homend Alex’e gönül rahatlığıyla temizlik işini bırakıp, sizinle sıcacık sohbetlere dalmanın mutluluğunu yaşayacak. Üstelik Alex’in Anneler Günü’ne özel fiyatı da 2499, 99 TL.

Köşelerde mükemmel temizlik

Homend Alex Robot Süpürge, ev temizliğini iş olmaktan çıkarıp bir keyif haline getiriyor. Akıllı navigasyon sistemi ve akıllı algoritma özelliğine sahip olan Alex1280H, rampa çıkma kabiliyeti, zemin algılama teknolojisi ve kir sensörü sayesinde farklı zeminlere göre gücünü en verimli şekilde kullanıyor. Alışılmış yuvarlak robot süpürgelerden farklı köşeli tasarımı sayesinde, özellikle köşelerde kalan kör noktalarda bile tam temizlik sağlıyor. Diğer robot süpürgelere göre yüzde 40 daha uzun fırçalarıyla zemin üzerinde daha geniş bir alanı temizleyerek zamanı da verimli kullanıyor.

Ona vazgeçilmez bir konfor armağan edin

Temizlik esnasında şarjı azalınca kendi kendini şarj edebilen Alex, 90 dakika boyunca gücünden ve performansından hiç bir şey kaybetmeden çalışabiliyor. 2 KPA Emiş Gücüne sahip olan Alex 1280, XL toz hanesi ve paspas yapabiliyor olmasıyla annenizin hayatına vazgeçemeyeceği bir konfor da getiriyor.  Akıllı navigasyon sistemi ve akıllı algoritması ile görevini en verimli şekilde yerine getirebilmek için kendi yol haritasını oluşturan Alex, özellikle emekleyen çocuk sahibi aileler, alerjik bünyeye sahip olanlar ve evcil hayvan dostlarının da ilk tercihi. Alex, hızıyla da şaşırtıyor. 20 m2’lik bir alanı 10 – 15 dakika içerisinde temizleyen Alex, anneniz evde olmadığında bile aplikasyonu sayesinde kendisini uzaktan kontrol etmesine izin veriyor.

“Bu robot süpürgelerin kurulumu çok zahmetli” diye düşünmeyi bırakın. Homend Alex ile artık robot süpürge kurulumu da bir sorun olmaktan çıkıyor. Yetkili servis ve satış sonrası destek hizmetleri ile de bir ilke imza atan Homend Alex Robot Süpürge annenize bir robottan beklediğinin çok daha fazlasını sunacak. Anneler Günü’nde annesine anlamlı bir hediye vermek isteyenler için Alex 1280 modeli rakipsiz bir seçenek olacak.

Homend’de anneler için çok alternatif var

Homend’de Anneler Günü hediye alternatifleri Alex ile sınırlı değil.

Yine Anneler Günü’ne özel fiyat avantajı ile Homend Pottoman Türk Kahvesi Makinesi annenizle sevgi dolu sohbetlerinize sıcacık duygular katacak.

Pottoman, bu özel günde tüm anneler eşsiz lezzetteki Türk kahvesinin tadına varsın diye sadece 299,99 TL.

Ayrıca Homend Mıxfresh Kişisel Blender, Homend Breadfast Ekmek Kızartma Makinesi ve Homend Coffeebreak Öğütücülü Fıltre Kahve Makınesi’ de annenizi mutlu edecek farklı seçenekler arasında yer alıyor.

 

 

Homend Alex 1280H Robot Süpürge Modellerinin Teknik Özellikleri

  • – Akıllı Navigasyon Sistemi
  • – Zemini Algılayan Teknoloji
  • – 2 KPA Emiş Gücü
  • – Döner Fırça, % 40 Daha Uzun
  • – Köşelerde Tam Temizlik
  • – Otomatik Şarj Özelliği
  • – XL Toz Haznesi
  • – Paspas Yapan Süpürge
  • -Yükseklik algılama sensörü