Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

HiMirror Akıllı Ayna, Cilt Bakım Uzmanı Akıllı Ayna

HiMirror Akıllı Ayna, Cilt Bakım Uzmanı Akıllı Ayna. Cilt Bakımı tavsiyeleri sunacak ve satın Alınabilecek ilk AKILLI AYNA HiMirror DETAYLAR!

Gerçekten satın alabileceğiniz ilk akıllı ayna HiMirror, cildinizin kusurlarınıza odaklanır.

Akıllı Ayna HiMirror – Her gün karşısına geçip kendimize çeki düzen verdiğimiz aynalar, çok daha fonksiyonlu olsa nasıl olurdu? Akıllı Ayna HiMirror özellikle bayanlar için ciltlerindeki sorunlara odaklanarak onlara makyaj sırları vermeye odaklı.

816c5780-1

HiMirror 189$’lık satın alabileceğiniz ilk ürün olarak karşımıza çıkıyor. Doğal görünümünüzü analiz ederek size yardımcı olmaya çalışacak bir kamera formunda geliyor.

 

Yaklaşık 2.5 Kg ağırlığında ve 14-inç ekrana sahip akıllı ayna üzerinde sizi analiz edecek bir kameraya sahip. Daha iyi görünmeniz için yüzünüzü aydınlatmaya yardımcı olacak birde lambası bulunuyor.

HiMirror yüzünüzdeki kırışıklıkları analiz etmek için resminizi çeker. Karanlık noktalar, koyu halkalar,kırmızı lekeler ve gözenekler.

Akıllı aynanın başlangıç fikri, cildinizin zamanla nasıl değiştiğini izlemenizi ve  cildinizi iyileştirmek ve güzelleştirmek için almanız gereken önlemleri konusundaki soru işaretlerini gidermek olmuş.

HiMirror, iOS veya Android uygulaması var ve cep telefonunuz ile kolayca eşleşir, böylece cildinizi hareket halindeyken bile izleyebilirsiniz.

Galeri: HiMirror | 7 Foto

 

Ayrıca cildinizi analiz edip, cildinize uygun cilt bakımı tekniklerini gösteren öğretici videolarda oynatacak. Spotify üzerinden müzik dinlemekten tutunda hava durumuna kadar bir çok bilgiyi aktarabilir.

screen-shot-2016-11-26-at-14-38-24

engadget

HiMirror Shop