Sosyal Medya

Android

Dünyanın En Güvenli Android Telefonu BlackBerry DTEK60 Satışta

Dünyanın En Güvenli Android Telefonu BlackBerry DTEK60 satışa çıktı. DTEK60'a bir önceki modele göre parmak izi okuyucusu ve 21 MP kamera eki

BlackBerry DTEK60 güvenlik paketinin değerini bilen kurumsal müşteriler için tasarlandığı yeni modelini bugün duyurdu.

BlackBerry’nin 3. Android Telefonu BlackBerry DTEK60 sonunda görücüye çıktı. Güvenlik paketinin değerini bilen kurumsal müşterileri hedef alan modelin başarısı merakla bekleniyor.

Blackberry DTEK60 kendi ürettiği Android telefon dışında 3. parti üreticilere yaptırdığı 2. Android telefon olma özelliğini kazandı. Daha önceki DTEK50 TLC tarafından tasarlanmıştı. Güvenlik odaklı yeni modelin eskisine göre en önemli farkı parmak izi okuyucusuna sahip olması. Android Pay ödemelerine olanak sağlamak hedeflenmiş gözüküyor.

Dtek60 parmak izi okuyucu

Blackberry DTEK60 Teknik özellikleri

Bir önceki modele göre biraz daha büyük olan DTEK60 5.5-inç QHD ekrana ve 3.000 mAh’lik bir bataryaya sahip. Tabi burada en önemli fark BlackBerry’nin tüm güvenlik ile ilgili “know-how” bilgi birikimini bu modele taşımış olması.

Telefon içerisinde “root of trust” güvenli kök donanımı mevcut. Eski model ile arasındaki bir diğer büyük fark ise 21 Megapiksellik yeni kamerasında görülüyor.

argon_front

Bu özelliklere ilave olarak şirketin eklediği akıllı klavye özelliği var. Yerleşik depolama aygıtı konusu henüz net değil.16GB olduğunu tahmin ediyoruz. Ancak MicroSD slot ile 2TB bir depolama alanı kullanılabilir.

 

original-1

 

 

Blackberry DTEK60 Teknik özellikleri

Blackberry DTEK60 Teknik özellikleri

 

DTEK60 ve DTEK50 Güvenlik Videosu

Peki Blackberry DTEK60 Fiyatı?

Şirketin web sitesinde DTEK60 satış fiyatı olarak 499 dolar açıklandı. 8 Kasım’dan önce sipariş verenler ücretsiz şarj cihazı ve bir telefon kılıfı hediyesi ile teslim edilecek.

BlackBerry