Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition Satışa Çıktı, Peki FARK NE?

Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition Satışa Çıktı, Peki FARK NE? Microsoft Galaxy S8'in Zaten Ön Yüklü Uygulamaları var, Fark Ne?

Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition Satışa Çıktı, Peki FARK NE?

Microsoft kendi eko sistemine entegre ettiği Samsung’un yeni amiral gemisini satışa sundu. Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition Satışa Çıktı, Peki FARK NE? Galaxy S8 Üzerinde Windows 10 Mobile Çalışır mı?

Microsoft yıllarca süren mobil başarısızlığından sonra, nihayetinde mobil ortamda akıllı bir hareket yapıyor: Yeni Galaxy S8’in “Microsoft Sürümü” için Samsung ile ortaklık kuruyor.

Samsung ile yaptıkları anlaşma sonucunda Skype ve One Drive gibi popüler hizmetler Galaxy S8 üzerinde ön yüklü gelecek. Buna rağmen Microsoft bugün Galaxy S8’in Microsoft Edition sürümünü duyurdu.

Galaxy S8’in lansmanında Samsung’un yeni amiral gemisini aynı zamanda masaüstü PC olarak kullanabildiğimiz gösterilmiş; özellikle Microsoft’un Ofis Uygulamaları Skype, OneDrive, OneNote, Word, Excel ve PowerPoint gibi yazılım ve hizmetlerinin cihazda ön yüklü olarak geldiğine şahit olmuştuk.

Microsoft, Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition'ı Satışa Sundu!

Peki Microsoft Edition’ın normal sürümden ne gibi bir farkı olacak? merak edilen bu sorunun yanıtı henüz resmi olarak belli değil.

Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition Windows 10 Mobile Çalıştırır mı?

Bu meraklı sorunun yanıtı Hayır, Galaxy S8’in ‘Microsoft Edition’ı’ Windows 10 Mobile’ı çalıştırmaz. Microsoft Edition denince ilk önce aklımıza bu geldi açıkçası ama böyle değil. Peki Farkı Ne olacak? Muhtemelen sahip olduğu Microsoft Yazılımları!

Ayrıca Galaxy S8 ile Galaxy S8 Microsoft Edition Sürümleri Arasında Fiyat Farkı Olmayacak?

ABD Microsoft Perakende Mağazalarında ön siparişle satışa çıkan Galaxy S8 Microsoft Edition belli ki Microsoft’un var olan tüm ürün yelpazesi ile donatılacak!

Microsoft’un Galaxy S8 Üzerinde Yazılım ve Hizmet Odaklı iyileştirmelerinin yer alacağı Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition bir çok kullanıcı için çokta gerekli olmayacaktır.

TheVerge