Sosyal Medya

Donanım

HP Imagine 2023: Daha İyi Yaşayın, Daha Mutlu Çalışın ve Daha Büyük Hayaller Kurun

HP, sürdürülebilir büyümeyi desteklemek ve gelişen hibrit bir dünyayı güçlendirmek için çığır açan çözümler sunuyor.

HP Imagine 2023: Daha İyi Yaşayın, Daha Mutlu Çalışın ve Daha Büyük Hayaller Kurun

HP, sürdürülebilir büyümeyi desteklemek ve gelişen hibrit bir dünyayı güçlendirmek için çığır açan çözümler sunuyor. Bu hedefle HP, Kişisel Sistemler, Baskı Sistemleri ve İş Gücü Çözümleri alanlarındaki en yeni ürün ve hizmetlerinin kutlandığı ilk HP Imagine etkinliğine ev sahipliği yaptı. Etkinlikte, HP’nin veri bilimcilerini güçlendirme ve yapay zeka uygulayıcılarının hayal gücünü besleme vizyonu, Z by HP AI Studio tarafından desteklenen bir yapay zeka iş istasyonu platformunun lansmanıyla hayat buldu. HP ayrıca, gerçekten hibrit yaşam tarzları için tasarlanmış bilgisayarlar yaratma hedefinden yola çıkarak dünyanın en yenilikçi hepsi bir arada tasarımı olan HP Envy Move All-in-One PC ve Envy Spectre Fold’u tanıttı. Şirket, HP Managed Collaboration Services, Workforce Central ve yapay zeka ile geliştirilmiş Proactive Insights’ı piyasaya sürerek hibrit ofisler için hizmet ve çözümler sunmaya devam ediyor.

HP, şirketin hibrit dünya için tasarlanan en son çığır açan yeniliklerinin kutlandığı ilk HP Imagine etkinliğine ev sahipliği yaptı. HP Imagine 2023’te şirket, yaşama, çalışma ve hayal kurma biçimlerimizde devrim yaratmak üzere tasarlanan 20’den fazla yeni cihaz ve hizmeti tanıttı.

HP Inc. Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı Enrique Lores, “HP teknolojisi müşterilerimizin yaşamlarında giderek daha önemli bir rol oynuyor ve biz de şaşırtıcı yeni deneyimler yaratmak için inovasyonumuzun gücünden yararlanmaya devam ediyoruz” diyerek şunları ekledi: “Tanıtımını yaptığımız ürün ve hizmetler, daha sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunurken işlerin yapılma şeklini yeniden hayal etmenin yeni yollarını yansıtıyor.”

HP Imagine 2023’teki haberler hakkında daha fazla bilgi için HP Imagine 2023 Press Center ziyaret edilebiliyor.

HP Imagine’da tanıtımı yapılan ürün ve hizmetler
HP, hibrit iş ve yaşamın tüm yönlerini güçlendirecek geniş bir ürün ve çözüm yelpazesini tanıttı.
Kişisel Sistemler ve Çözümler Başkanı Alex Cho, “Bugün Kişisel Sistemler portföyünde inovasyonu hızlandıracak cesur bir adım attık. HP Envy All-in-One Move gibi oyunun kurallarını değiştiren tüketici bilgisayarlarını, HP ve Poly teknolojisiyle güçlendirilmiş toplantı odası çözümlerini ve yapay zeka buluşlarının daha hızlı geliştirilmesini sağlayacak merkezi veri bilimi iş istasyonu ve yazılım çözümlerini duyurduk. HP’nin hibrit yaşam tarzı için inşa edeceklerine daha yeni başlıyoruz” dedi.

  • HP Yapay Zeka Yenilikleri: HP, veri bilimcilerin ve yapay zeka uygulayıcılarının yapay zeka modeli geliştirmeyi hızlandırmasına ve ölçeklendirmesine yardımcı olmak için tasarlanan ve önümüzdeki yıl kullanıma sunulacak çığır açan yeni yazılım platformu HP AI Studio’yu duyurdu. İkinci olarak HP, özel yapay zeka modelleri ve uygulamaları oluşturmayı ve özelleştirmeyi basitleştiren yeni bir yapay zeka iş istasyonu çözümünü tanıttı. HP ayrıca önümüzdeki aylarda NVIDIA AI Enterprise yazılım platformuna sahip özel iş istasyonu çözümlerini pazara sunan ilk şirket olmak için NVIDIA ile işbirliği yapıyor.
  • HP Spectre Katlanabilir Bilgisayar: Dünyanın en ince ve en küçük 17 inç katlanabilir bilgisayarı olan HP Spectre Fold, hibrit yaşam tarzı için tasarlanmış, oyunun kurallarını değiştiren 3’ü 1 arada bir cihaz. İlk olarak Eylül ayında ABD ve İngiltere pazarları için duyurulan cihaz yakında 11 ülkede daha (Avustralya, Fransa, Endonezya, Japonya, Kore, Malezya, Yeni Zelanda, Filipinler, Singapur, Tayland ve Vietnam) satışa sunulacak.
  • HP Envy Move 23,8 inç Hepsi Bir Arada Bilgisayar: Dünyanın tek taşınabilir hepsi bir arada bilgisayarı ile kullanıcılar evlerinin içinde ve çevresinde hiçbir anı kaçırmadan çalışıp oynayabiliyor.  Bugün piyasaya sürülen yeni HP Envy Move 23,8 inç All-in-One PC, her odayı çok işlevli bir çalışma alanına, eğlence merkezine veya fitness alanına dönüştürüyor.
  • HyperX Akış Çevre Birimleri: HP, aynı zamanda yayın yapan ve içerik oluşturan oyuncular için çözümlerini genişletiyor. Oyuncular, bugün duyurulan HyperX Vision S Web Kamerası, HyperX Audio Mixer Ses Arayüzü ve HyperX Caster Mikrofon Kolu ile yayın ve içerik oluşturma oyunlarını bir üst seviyeye taşıyabiliyor.
  • HP + Poly Sesli ve Görüntülü Konferans Çözümleri: HP, HP ve Poly arasında hibrit çalışma için en geniş portföye sahip konferans ve işbirliği sistemlerinde lider. Lansmanda, herkesin bulunduğu yerden en iyi şekilde görülmesini ve duyulmasını sağlayan, her büyüklükteki odalar için seçilmiş toplantı odası çözümlerini duyuruldu.


HP, müşterileriyle ömür boyu sürecek ilişkiler kurmak için dünyanın en kapsamlı çalışan üretkenliği çözümleri sunuyor
Dave Shull, İşgücü Çözümleri Başkanı Dave Shull, “HP Imagine’da tanıttığımız yapay zeka destekli hizmetler, insanların daha iyi işbirliği yapmasına, cihazlarını yönetmesine ve korumasına olanak tanıyor. Vizyonumuz, müşterilerimizle ömür boyu sürecek ilişkiler kurmak için dünyanın en kapsamlı çalışan üretkenliği çözümleri koleksiyonunu oluşturmak ve birinci yılımıza yaklaşırken bu yolda ilerliyoruz” dedi.

  • HP Yönetilen İşbirliği Hizmetleri:  HP, müşterilerin kullanımı optimize etmelerine ve olağanüstü ofis içi video konferans deneyimleri yaratmalarına yardımcı olacak içgörüleri ortaya çıkaran yeni bir hizmet olarak konferans odası abonelik modelini tanıttı.
  • Yeni Cihaz Yenileme Hizmeti: HP bugün, döngüsel ekonomiyi desteklemeye ve cihazların ömrünü uzatmaya yardımcı olmak için ilk PC yenileme programını duyurdu. HP Workforce Central: Şirket, HP donanımları hakkında temel bilgilerin tek bir panoda görülmesini sağlayan HP Workforce Central’ın ücretsiz ve premium sürümlerinin yakında kullanıma sunulacağını duyurdu. Müşteriler, yapay zeka ile geliştirilmiş yeni Proaktif Öngörüler aracımızla kesintileri önceden tahmin edebiliyor ve sorunları otomatik olarak düzeltebiliyor.
  • HP Wolf Connect ile HP Wolf Protect and Trace:  Kasım ayında tüm dünyada kullanıma sunulacak olan HP Wolf Connect ile BT yöneticileri, çalışanlarının cihazlarının kaybolması durumunda HP’nin veri kaybı risklerini azaltmaya yardımcı olabileceğinden emin olabilecekler.
  • HP’nin İş İlişkileri Endeksi, bilgi çalışanlarının yüzde 70’inin, çalıştıkları her yerde herkesin görülmesini ve duyulmasını sağlayan teknolojiye erişim istediğini gösteriyor.  İş liderlerinin, BT karar vericilerinin ve 12 ülkedeki bilgi çalışanlarının sağlıklı ve üretken iş deneyimleriyle nasıl etkileşim kurmak ve etkinleştirilmek istedikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için buradan bilgi alınabiliyor..

Grafik ve ticari 3D baskı yepyeni bir seviyeye taşınıyor
Görüntüleme ve Baskı Çözümleri Başkanı Tuan Tran, “HP Imagine, Smart Tank yazıcılar ve modern mürekkep püskürtmeli yazıcılardan oluşan yeni tüketici serimizden KOBİ’ler için Instant Ink’e ve sürdürülebilir mürekkep ve toner teknolojimizle desteklenen yeni bir ofis portföyüne kadar, baskı işimizdeki yenilikler açısından inanılmaz bir yılın doruk noktasını oluşturuyor. Grafik ve ticari 3D baskıda, sektörleri altüst ediyor ve tasarımı yepyeni bir seviyeye taşıyoruz.”

  • HP OfficeJet Pro Portföyü: HP, Ocak 2024’te satışa sunulacak olan yeniden tasarlanmış yeni HP OfficeJet Pro portföyünü duyurdu. Küçük işletmelerin bir profesyonel gibi baskı almasını sağlayan portföy, şirketin bugüne kadarki en sürdürülebilir mürekkep kartuşu serisi olan HP EvoMore’u içeriyor.
  • HP DeskJet Hepsi Bir Arada Yazıcı Serisi: Yüzde 60’a kadar geri dönüştürülmüş plastikten üretilen ve dünyanın ilk akıllı mürekkep dağıtım hizmeti olan Instant Ink ile sunulan HP DeskJet All-in-One Yazıcı serisi ile evde basit ve stressiz baskı almanın keyfi çıkarılabiliyor.  DeskJet yazıcı serisi belirli pazarlarda satışa sunuldu.
  • HP DesignJet Portföyü: Mimarlar, mühendisler, inşaat profesyonelleri ve fotokopi atölyeleri için oluşturulan yeni HP DesignJet portföyü ile iş akışı verimliliği en üst düzeye çıkarılıyor ve dünyamızın tasarım yoluyla dönüştürülmesi mümkün kılınıyor.
  • HP SitePrint: Karmaşık yapısal düzenlerini yazdırmak için robotik bir çözüm olan HP SitePrint’i kullanarak manuel tekniklere göre 10 kata kadar daha yüksek verimlilik elde edilebiliyor. Kuzey Amerika ve İngiltere’de halihazırda mevcut olan HP, 1 Kasım’dan itibaren Almanya, Avusturya ve İsviçre’de de satışa sunulacağını duyurdu.
  • Exhilarate-BlueLine Koşu Ayakkabısı: HP ve Brooks işbirliği ile performans koşu ayakkabılarında çığır açan yeni Exhilarate-BL ayakkabı, HP’nin 3D baskı Çözümü kullanılarak Brooks ile ortaklaşa tasarlandı, tasarlandı ve üretildi. Brooks, sınırlı sayıda Exhilarate-BL ayakkabılarını belirli Brooks Wear Tester’lara ve Brooks Run Club sadakat üyelerine sunacak.
  • HP Latex 630 Serisi: HP Latex 630 serisi ile en küçük matbaalar bile canlı renklerde yüksek etkili tabela ve dekor uygulamaları oluşturan en iyi beyaz mürekkep deneyiminden yararlanabiliyor.