Sosyal Medya

Android

HTC Android 9 Güncellemesi Bu Ay Geliyor, İşte Güncelleme Takvimi

HTC gider ayak bir jest yaptı, Android 9 Güncellemesini Bu ay ve Haziran ayında alacak modellerin güncelleme takvimi belli oldu.

HTC Daha ölmedi, Android 9 Güncellemesini Bu Ay Sunuyor

HTC bir anlamda bir dilim “Pie” yayınladıktan sonra işin fişini çekmeye hazırlanıyor.

HTC’nin akıllı telefon işini bitirdiğini ve HTC Pixel ekibini Google’a 1.1 Milyar Dolara sattığını biliyoruz. Ayrıca Google’ın yeni bütçe dostu amiral gemileri Pixel 3a ve Pixel 3a XL’in arkasında da söz konusu ekibin olduğunu söyleyelim.

Yani, Google’ın piyasaya sürdüğü Pixel 3A, Google’ın bir yıl önce HTC’den aldığı Tayvan ekibi tarafından geliştirildi. Bu nedenle geçen yılki U12 modelinden sonra şirketin oldukça sessiz kaldığını biliyoruz. Ancak HTC, Android 9 Pie için gecikmiş güncellemeler için sürüm takvimi açıklayarak, bu hafta bazı küçük yaşam belirtileri gösterdi.

Smz konusu takvime göre U11 modeli sahipleri Mayıs Ayı sonunda Android 9 Pie güncellemesi alacak, onu U12 Haziran ayında takip edecek. Haziran sonunda ise U11 Plus sahiplerine bu güncelleme sunulacak.

HTC Android 9 Güncellemesi Bu Ay Geliyor, İşte Güncelleme Takvimi

Bir zamanlar HTC belkide ilk Android güncellemelerini müşteriler sunan akıllı telefon üreticilerinden birisiydi. Ancak şirket bir şekilde mobil işinden daha çok kendisi için gelecek gördüğü HTC Vive sanal gerçeklik ekosisteminde başarılı bir konuma getirmeyi hedefliyor.

Mevcut Android 9 güncellemesi, muhtemelen şirketin sadık hayranları için son bir iyi niyet jesti olarak düşünülebilir.