Sosyal Medya

Android

HTC J Butterfy’ın İlk Tanıtım Videosu Geldi

HTC'nin geçtiğimiz gün Japonya'ya özel olarak tanıttığı, şirketin son zamanlarda tanıttığı en başarı akıllı telefonu olarak gösterin J Butterfly için ilk tanıtım videosu yayınlandı.

HTC’nin geçtiğimiz gün Japonya’ya özel olarak tanıttığı, şirketin son zamanlarda tanıttığı en başarı akıllı telefonu olarak gösterin J Butterfly için ilk tanıtım videosu yayınlandı.

HTC’nin geçtiğimiz gün Japonya pazarına özel olarak tanıttığı yeni nesil akıllı telefonu J Butterfly, teknik özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine topladı.

HTC J Butterfly Tanıtıldı

Firmanın global pazarda satışa sunduğu amiral gemi modeli One M9’dan daha iyi teknik özelliklere sahip olan model, Tayvanlı üreticinin halihazırdaki en güçlü modeli olarak dikkat çekiyor.
Yayınlanan ilk tanıtım videosunda ise modelin ön plana çıkan üst seviye teknik özellikleri vurgulanıyor. Desire Eye modelinin tasarım çizgisinden devam eden J Butterfly, 5.2 inç büyüklüğünde Quad HD ekrana sahip.

64 bit destekli Qualcomm Snapdragon 810 işlemci kullanan modelde 3 GB RAM yer alıyor. Ayrıca firma One M9’da yer vermediği Duo Cameraya J Butterfly modelinde yer vermiş. 20 Megapiksel çözünürlüğündeki bu kameraya 13 Megapiksellik ön kamera eşlik ediyor.
Suya ve toza dayanıklı bir yapıya sahip olan model 2700 mAh bataryaya sahip. Dolby destekli stereo BoomSound hoparlörü bünyesinde barındıran model Android 5.0 Lollipop üzerinde çalışan Sense 7 arayüzüne sahip.