Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Huawei Kablosuz Kulaklık Saklayan Akıllı Saat Planlıyor

Huawei Kablosuz Kulaklık Saklayan Akıllı Saat Planlıyor. Huawei, bir çift Bluetooth kulaklığı üzerinde barındırabilecek yeni bir giyilebilir cihaz patenti aldı.

Huawei Kablosuz Kulaklıkları Saklayacak Yeni Bir Akıllı Saat Üzerinde Çalışıyor

Huawei Kablosuz Kulaklık Saklayan Akıllı Saat Planlıyor. Huawei Smartwatch dahili Bluetooth kulaklığa sahip olabilir. Huawei patentli entegre Bluetooth kulaklıklı akıllı saat. Telefon görüşmeleri yapmak veya spor amaçlı kullanmak için ideal ve kullanışlı.

Huawei’nin akıllı saat pazarında çok daha yeni planları var. Huawei Watch 2 ile ilgili değerlendirmeler bir yana dursun şirketin bir sonraki akıllı saat ile ilgili ilginç planları olduğu ortaya çıktı.

Huawei‘nin yeni patentinde kablosuz kulaklıkları bu akıllı saatler üzerinde nasıl saklayacağı ortaya konuyor. Bir çift kulak içi bluetooth kulaklık akıllı saat içinde saklanmak isteniyor.

Patent, kulak içi kulaklıkları saat bandına manyetik olarak veya küçük bir durumda takmak gibi bir dizi farklı depolama seçeneği ortaya koyuyor.

 

Huawei Kablosuz Kulaklık Saklayan Akıllı Saat Planlıyor

Saat ayrıca su geçirmez kulak içi kulaklıkları saat yüzünün her iki tarafına yapıştırılmış bir yaylı serbest bırakma mekanizmasıyla birlikte depolayabilir.

 

Patent, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü tarafından 28 Haziran’da onaylandı ve Huawei Watch 3 için neler beklendiğine dair bir ipucu verebilir.

LetsGoDigital  tarafından ortaya çıkartılan patent, özellikle de kablosuz kulaklıklarını bulma konusunda zorluk yaşayanları sevindirecek cinsten. Bence de güzel bir fikir.

Bununla birlikte, her zaman söylediğimiz gibi bu bir patent ve Huawei’nin böyle bir saati yayınlayacağının bir garantisi yok. Şirketin bir kaç ay önce de oyun odaklı bir akıllı saat patenti aldığını düşünürseniz; Huawei Watch 3 hem kulak içi kablosuz kulaklıkları saklayabilir hem de oyun oynamanıza olanak sağlayabilir. Yada tüm bu yenilikleri önümüzdeki yıl MWC 2019’da görebiliriz.

The Verge