Sosyal Medya

iPhone

iOS 13 sistem genelinde karanlık mod ve hareketi geri al içerebilir

iOS 13'ün özellikleri WWDC 2019 öncesinde ortaya çıkmaya devam ediyor. iOS 13 Sistem Genelinde Karanlık Mod ve Hareketi Geri Al İçerebilir.

iOS 13, Sistem Genelinde Karanlı Mod İçerebilir, Üstelik Hareketi Geri Alabilir!

iOS 13 Sistem Genelinde Karanlık Mod Özelliği ile Gelebilir. Ayrıca Safari, Mail ve çoklu görevler için planlanan değişikliklere de sahip olabilir.

Apple‘ın Dünya Çapındaki Geliştirici Konferansına iki aydan daha az bir süre kaldı ancak iOS 13’ün sahip olabileceği özellikler hakkında daha fazla ayrıntı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. 9to5Mac haberine göre iOS 13; sistem genelinde kullanılan bir karanlık moda, daha derin çoklu görev seçeneklerine, geri alma hareketine ve Safari, Mail gibi uygulamalarda kullanıcılarının beğenisini arttıracak güncellemelere sahip olabilir.

MacOS‘un karanlık moduna geçmesi gibi, telefonunuzda veya tabletinizde yüksek kontrastlı bir sürüm kullanabilirsiniz; Mac’te çalışabilen iPad uygulamaları her iki sistemde de karanlık modda çalışabilir. iPad’de aynı uygulamayı birden fazla pencerede kullanabilirsiniz.

Açık uygulamaları ekranın etrafına sürükleyebilir, üst üste koyabilir veya yan yana görüntüleyebilirsiniz. Bu bir önceki çoklu görev söylentilerini doğruluyor.

Bitmedi Safari ve Mail uygulamarında, bazı önemli güncellemeler olabilir. iPad’de, Safari, telefon ekranlarına daha özel sürümleri görüntülemelerini önlemek için belki de belirli sitelerin masaüstü sürümlerini otomatik olarak yükleyecek. Mail tarafında okumanıza kategorize etmenize yardımcı olacak yeni filtreler ekleniyor.

Diğer güncellemeler arasında ise daha iyi yazı tipi denetimi, geliştirilmiş dil desteği, elden geçirilmiş hatırlatıcı uygulaması ayrıca yanlışlık “Hey Siri” aktivasyonlarını önlemek için daha iyi filtreler yer alıyor.

Tüm bunları göreceğimiz 3 Haziran’a kadar anlattığım tüm özelliklerin resmi olarak doğrulanmadığını da söylemeliyiz. Bekleyip göreceğiz.

Engadget

iOS 13 Sistem Genelinde Karanlık Mod