Sosyal Medya

Android

Huawei, katlanabilir Mate X2’yi 22 Şubat’ta piyasaya sürülecek

Huawei katlabilir modellerinde ekranın katlanma şeklinde bir değişikliğe gidiyormuş gibi görünüyor. Yeni katlanabilir amiral gemisi Mate X2'yi

Huawei, katlanabilir Mate X2’yi 22 Şubat’ta piyasaya sürülecek

Görünüşe göre bu sefer içe katlanıyor…

Huawei’nin tüketici elektroniğinden çıkmayı düşündüğüne dair söylentilere rağmen, özellikle katlanabilir yeni bir akıllı telefonla bu ayın sonunda yoluna devam ettiğini gösteriyor.

Huawei’nin resmi Weibo hesabına göre, Huawei bir sonraki katlanabilir telefonunun adı olacak Mate X2’yi  22 Şubat’ta tanıtacak. Tanıtında ilginç olan Mate X ve Mate Xs’in aksine dışa bakan katlanabilir ekran yerine bu kez içe doğru katlanan bir ekran çözümü kullanıyor gibi görünüyor.

Daha fazla bir detay yok ancak Huawei Tüketici İşletmeleri Grubu CEO’su Richard Yu, “bir süredir” Mate X2 kullandığını ve cihazın” sürprizlerle dolu” olduğunu söyledi. Ancak bu kadar rekabetçi bir açıklamaya rağmen şirketin mobil işlemciler ve ABD ticaret yasakları nedeniyle elinde ne kadar bir mobil işlemci olacağı gibi bir dizi sıkıntılarının yanında, ürettikleri modellerin ne kadarının Çin dışındaki pazarlara sunulabileceğinin net bir açıklaması yok.

Bekleyip göreceğiz…