Sosyal Medya

Kripto Para

Huobi Global, 3 Milyon USDT Ödül Havuzlu Türev Ürünler Yarışması Başlattı

Huobi Group bünyesinde dünya lideri bir kripto varlık işlemleri platformu olan Huobi Global, işlem yapmayı ve riskten korunmayı teşvik etmeyi amaçlayan bir etkinlik olan Türev Yarışması'nın başladığını duyurdu.

Huobi Global, Ayı Piyasasında İşlem Yapmayı Teşvik Etmek İçin 3 Milyon USDT Ödül Havuzlu Türev Ürünler Yarışması Başlattı

Huobi Group bünyesinde dünya lideri bir kripto varlık işlemleri platformu olan Huobi Global, işlem yapmayı ve riskten korunmayı teşvik etmeyi amaçlayan bir etkinlik olan Türev Yarışması‘nın başladığını duyurdu. Türev işlem platformu Huobi Futures’ta  29 Temmuz 2022’ye kadar katılım sağlanabilecek yarışma, katılımcıların 3 milyon USDT değerinde bir ödül havuzunu paylaşmasına olanak sağlayacak bir dizi etkinlikten oluşuyor.

Türev İşlem Yarışması, vadeli işlemleri tercih eden hem profesyonel hem de düzenli işlem yapan kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak tasarlandı. USDT teminatlı sözleşmeler, swaplar ve futures sözleşmeler dahil olmak üzere yarışma için belirlenmiş sözleşme türüdür. Hem çapraz hem de izole marjin modu desteklenir.

Mevcut olumsuz piyasa koşulları, sözleşme ürünlerini spot işlemlere kıyasla tercih edilen bir seçenek haline getiriyor. CryptoCompare tarafından yakın zamanda yapılan bir borsa incelemesinde açıklanan verilere göre, türev piyasası bu yıl Nisan ve Mayıs aylarında toplam kripto piyasasının sırasıyla %64,7 ve %61,7’sini oluşturuyordu.

Huobi Kurucu Ortağı Du Jun,

“Teminat olarak stabilcoin USDT’yi kullanan USDT teminatlı sözleşmeler, yatırımcıların piyasadaki mevcut düşüşü göz önüne alındığında, coin teminatlı sözleşmelere kıyasla daha düşük likidasyon riskiyle karşı karşıya kalmasını sağlıyor ” dedi.

Dünyanın önde gelen kripto türevleri alım satım borsalarından biri olan Huobi Futures, kullanıcıları için riski azaltırken alım satım fırsatları sunmaya kendini adamıştır. Platform, kullanıcıları beklenmedik tasfiyelerden korumak için üç aşamalı bir tasfiye modu uygular.

Huobi Kurucu Ortağı Du Jun ekledi“Gözlemlediğimiz türev işlem hacmindeki artış, piyasadaki düşüşe rağmen kâr etme fırsatlarını tespit edebilen kullanıcıların coşkusunu yansıtıyor. Kullanıcıların bu yarışmaya katılmaya ve ayı piyasasındaki fiyat dalgalanmasından yararlanmaya teşvik edilebileceğini umuyoruz.”

Türev İşlem Yarışması Detayları

  • Kayıt zamanı: 17 Temmuz 2022 saat 15:00 – 29 Temmuz 2022 saat 15:00 
  • Yarışma süresi: 21 Temmuz 2022 saat 15:00 – 29 Temmuz 2022 saat 15:00 

Kullanıcılar, başkalarıyla bir takım oluşturarak veya bağımsız olarak işlem yaparak yarışmaya katılabilirler. Takım oyuncuları için, en iyi 10 takım, her takımdaki en iyi 10 oyuncunun toplam K/Z’si tablo şeklinde hesaplanacak, takımlarının K/Z’sine dayalı olarak 2,4 milyon USDT’ye kadar ödül havuzunu paylaşabilecek. Bireysel oyuncular için nihai sıralama ve ödüller, kişisel K/Z’lerine göre verilecektir. En iyi 10 bireysel oyuncu ayrıca 600.000 USDT’ye kadar ödül havuzu kazanma şansına sahip olacak.

Ayrıca, K/Z’de ilk on takımın kaptanları, takımlarının bonusunun %10’luk ek bonusunun keyfini çıkarırken, en yüksek K/Z’ye ulaşan takım üyesi, takımlarının bonusunun %30’unu almaya devam edecek.

Kaptanlar, takıma eklenen her 20 üye için 100 USDT bonus alacak.

Kayıtlı kullanıcılar, yönlendirilen her beş yeni kullanıcı için beş rozet ve beş deneme kuponu alacak.

Türev İşlem Yarışması‘na katılmak için buraya tıklayın