Sosyal Medya

Kripto Para

Huobi Global’in Canlı Yayın Platformu Huobi Live Yayına Başlıyor

Huobi Global, bugün canlı yayın platformu Huobi Live'ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Huobi Global mobil uygulamasına entegre olacak platformun ilk yayını 28 Mart Pazartesi günü saat 15:00'te gerçekleşecek.

Huobi Global’in Canlı Yayın Platformu Huobi Live Yayına Başlıyor

Dünyanın önde gelen dijital varlık borsalarından biri olan Huobi Global, bugün canlı yayın platformu Huobi Live’ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Huobi Global mobil uygulamasına entegre olacak platformun ilk yayını 28 Mart Pazartesi günü saat 15:00’te gerçekleşecek.

Huobi Live, sadece Huobi Global topluluğuna değil, kripto para piyasalarıyla ilgilenen herkese piyasa ve yatırım trendleri hakkında bilgi dolu yorumlar sunmak üzere tasarlandı. Huobi uzmanlarının ev sahipliği yaptığı resmi yayınların yanında fenomenlerden oluşan bir ekosistemin ev sahipliği yaptığı resmi olmayan oturumlar Huobi Live’da canlı olarak yayınlanacak. Belirli canlı yayın oturumları, Huobi Global’in resmi YouTube ve TikTok kanallarında aynı anda yayınlanacak.

İçerik Oluşturucuların Kitlelerle Etkileşime Geçmesi İçin Yeni Bir Kanal

Huobi Live, fenomenler ve içerik oluşturucuların hem mevcut hem de yeni takipçilerle etkileşime geçebilmeleri için yeni bir kanal olacak. Fenomenler ve içerik oluşturucular kendi kanallarını oluşturabilecek, izleyicilerini büyütebilecek ve hatta izleyicileri teşviklerle ödüllendirebilecek.

Huobi ekosisteminde içerik oluşturucular, birden fazla kanalda on milyonlarca kullanıcıya ve takipçiye ulaşabilecek. Huobi Live, takipçilerini büyütmek ve kaliteli içerik üretmek için içerik oluşturucularla yakın bir şekilde çalışacaktır. Huobi Live ayrıca yaratıcıları, Huobi Global platformuna başvurdukları yeni kullanıcıların maruz kaldığı işlem ücretlerinin %60’ına varan oranlarda ödüllendirerek teşvik etmeyi planlıyor.

Huobi Live Açılış Oturumu Detayları

Huobi Live’ın lansmanını başlatmak için Huobi’den piyasa uzmanları, 28 Mart Pazartesi günü Infinite Crypto YouTube Kanalı’nın Kurucusu olan konuk Brad Varnell ile bir açılış yayın programına ev sahipliği yapacak:

  • Konu: Güncel piyasa trendleri, yükselen faiz oranlarının etkisi ve yatırımcılar için seçenekler
  • Tarih: 28 Mart 2022, Pazartesi; 15:00 – 15:30
  • Konuklar:
  • Diane Monceret, Huobi Global
  • Jorden Tan, Huobi Global
  • Brad Varnell, Infinite Crypto YouTube Kanalı Kurucusu
  • Katılım Yöntemleri: Huobi Global Mobil uygulamasında yer alan Huobi Live butonuna tıklayarak açılış oturumuna katılabilirsiniz.  Apple ve Android uygulamayı indirebilir veya mobil web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Oturum, Huobi Global’in resmi YouTube  ve TikTok kanallarından sonradan da izlenebilir.

Huobi Global Kurucu Ortağı Du Jun,

“Hızlı değişen kripto para endüstrisinde yatırımcıların en son gelişmelerden veya geride kalma risklerinden haberdar olmaları gerekiyor ve Huobi Live bu ihtiyaca hizmet etmek için var” dedi. “Saygıdeğer endüstri uzmanlarının değerli görüşlerini canlı yayın üzerinden paylaşmaları, kullanıcılarımızın değişen piyasa koşullarına hızla uyum sağlamalarını ve kripto yolculuklarını zenginleştirecek en uygun yatırım kararlarını vermelerini sağlayacak.”

Huobi Live’da kendi kanallarını başlatmak için Huobi Global ile ortak olmak isteyen içerik oluşturucular, [email protected] adresine bir e-posta gönderebilir.