Sosyal Medya

Kripto Para

Huobi, Prime Fest’le 100 milyon dolar değerinde ödül dağıtacak

Huobi, 14 Şubat’a kadar devam edecek yeni kampanya dönemi Prime Fest’te 100 milyon dolar değerinde promosyon ve ödül dağıtacak.

Huobi, Prime Fest’le 100 milyon dolar değerinde ödül dağıtacak

Huobi, 14 Şubat’a kadar devam edecek yeni kampanya dönemi Prime Fest’te 100 milyon dolar değerinde promosyon ve ödül dağıtacak.

Dünyanın önde gelen dijital varlık borsalarından biri olan Huobi Global, üç hafta boyunca çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği Prime Fest kampanyasını başlattı. 14 Şubat’a kadar devam edecek etkinliklerle 100 milyon dolar değerinde promosyon ve ödül dağıtılacak. Söz konusu ödüllerin arasında Primelist ile yeni metaverse token listelemelerinde düşük fiyattan ön satış şansı, PrimeEarn ile yüksek getirili varlık yönetim ürünleri ve PrimeBox ile özel kutu çekilişleri yer alacak. Prime Fest kampanyasıyla kullanıcıların artırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik, 3D holografik avatarlar, video ve diğer iletişim araçlarını içeren metaverse özelindeki gelişmeleri keşfetmesi desteklenirken; katılımcılar bu sayede NFT avatar kazanma şansı da yakalayacak.

Kullanıcılar, Web 2.0 ve Web 3.0 arasında bir erişim sağlayarak metaverse için bir ağ geçidi görevi gören zincir üstü (on-chain) “Huobi DID”ler ile merkeziyetsiz bir kimlik sahibi olurken; tüm zincirler üzerindeki varlıklarını kademeli olarak entegre edebiliyor. Huobi DID’ler Heco blokzincirindeki NFT’lerle ilgili projeler için bir ‘giriş bileti’ olmanın yanında çeşitli dapp’lerle de iletişim kurmayı sağlıyor. Bu sayede metaverse evrenine girecek olan kullanıcılar, DID’lerle blokzincirler üzerindeki aktivitelerini kaydedip, doğrulayabiliyor. DID’ler kullanıcılara başta güvenlik olmak üzere, sahiplik ve birlikte çalışabilirlik sunuyor.

Huobi’nin NFT platformu 2021 yılının sonunda, seçkin kullanıcılarına NFT erişimi, airdrop ve diğer ayrıcalıklar sağlayan kendi DID’lerini başlatmıştı. Huobi Kurucu Ortağı Du Jun, “Metaverse’e bu kadar odaklanmamız, daha eğlenceli ve eşsiz bir kripto deneyimi sunma hedefimizi yansıtıyor. Sıradan bir spot işlem borsasından ibaret değiliz. Çeşitli ürün ve hizmetlerimizden gurur duyuyoruz ve sunduğumuz kampanya ve promosyonlar, işlem deneyimini oyunlaştırmaya ve daha eğlenceli kılmaya yönelik” açıklamasında bulundu.

Huobi geçtiğimiz yıl, distopik ‘cyberpunk’ evreninde geçen, çok oyunculu rol yapma oyunu olan Decimated (DIO) ve oyunculara NFT’lerini ve ülkelerini güçlendirerek sanal bir dünyayı araştırma ve keşfetme olanağı sunan ERTHA gibi oyunların tokenlerini listelemişti. Şirket, yaptığı yatırım ve token listelemeleri ile GameFi ve metaverse projelerine destek sunarken; geçtiğimiz yıl Eylül ayında, yeni GameFi projeleri için 10 milyon dolarlık bir yatırım fonu ayırmıştı. Bu fonla, Vietnam merkezli, topluluk odaklı MOBA e-spor oyunu Zuki Moba’ya ve “Oyna Kazan” modelini kullanan GameFi projesi Project SEED’e yatırım yapılmıştı.

Prime Fest hakkında daha detaylı bilgi için buraya tıklayın.