Sosyal Medya

Donanım

İdeal Hızlı Şarj Adaptörü Arayanlara Mcdodo 20W PD Harika Çözüm!

Yeni nesil Android veya iPhone telefonlarınız için ideal bir hızlı şarj adaptörü mü? arıyorsunuz? Aramak için fazla zahmet etmeyin, zira Mcdodo'nun 20Watt'lık, mini boyuttaki bu hızlı şarj adaptörü muhtemelen sizin bütün şarj sorunlarınızı çözecek.

İdeal Hızlı Şarj Adaptörü Arayanlara Mcdodo 20W PD Harika Çözüm!

USB-C Portlu İdeal Hızlı Şarj Adaptörü – Mcdodo 20W Harika!

Yeni nesil Android veya iPhone telefonlarınız için ideal bir hızlı şarj adaptörü mü? arıyorsunuz? Aramak için fazla zahmet etmeyin, zira Mcdodo’nun 20Watt’lık, mini boyuttaki bu hızlı şarj adaptörü muhtemelen sizin bütün şarj sorunlarınızı çözecek.

Mcdodo’nun seyahat arkadaşı olarak tanımlayacağım bu hızlı şarj adaptörü, cebinizde bile rahatlıkla taşıyabileceğiniz boyutta! İşte size tavsiye edeceğim Mcdodo 20W PD Fast Charger  – hızlı şarj adaptörü ile ilgili detaylar…

Malumunuz, USB-C portu artık yeni nesil akıllı telefonların olmazsa olmaz portu oldu zira Avrupa Birliğini’nde baskısıyla Apple bile yeni iPhone serisinde USB-C portunu standart port olarak kullanmak zğrunda kaldı. İyi ki de öyle oldu.

Geldiğimiz noktada hem Android hem iOS ekosisteminde aynı şarj adaptörünü kullanmak artık hem çevre hem bütçe için ideal bir çözüm gibi görünüyor. Öte yandan, Kablosuz hızlı şarj güzel ama hala istediğimiz seviyede değil, bu nedenle bir çok akıllı telefon kullanıcısı için hızlı şarj çözümlerinde, özellikle şarj adaptörleri hala birincil çözüm olarak kullanılmaya devam ediyor.

Kocaman hızlı şarj adaptörlerine elveda !

Özellikle iPhone kullanıcılarının ellerinde hızlı şarj adaptörü olarak beyaz renkli o kocaman hızlı şarj adaptörlerini hala görmeye devam ediyoruz. Ancak gelin görün ki bu hızlı şarj adaptörlerini yanınızda taşımak apayrı bir efor gerektiriyor.

Mcdodo’nun hayatımızı kolaylaştırmaya adanmış mobil aksesuarlarını deneyimlemeye başladığım şu günlerde sanırım sırf bu nedenle ilk olarak (birazda bir iPhone 14 Plus kullanıcısı olduğum için olabilir) 20W PD Hızlı Şarj adaptörünü test etmeye başladım.

Deneyimlerimi de sizinle paylaşmak istiyorum…

20W çıkışlı bu minik hızlı şarj adaptörü gerçekten işini iyi yapıyor!

Kutuyu ilk açtığımda hemen dikkatimi çeken parlak siyah rengi ve minimal tasarımı oldu. Bu cihaz mı? hızlı şarj yapacak dedim kendi kendime…

Yüzde 25 seviyesinde başladığım iPhone 14 Plus şarjım,

  • ilk yarım saatte yani 30 dakikada yüzde 68,
  • 42 dakikada ise bence daha uzun batarya ömrü için tavsiye edilen yüzde 80 seviyesine geldi.

 

Mcdodo CH-4021 20W PD Type-C Hızlı Şarj Aleti  Teknik Özellikleri Neler?

  • 100-260V ~50/60Hz 0,8A
  • Çıkış: 5V⎓3A, 9V⎓2,22A, 12V⎓1,67A
  • Güç: Maksimum 20W
  • Renk: Siyah
  • Sertifika: CE, RoHS, CCC

 

Öncelikle benim kullandığım model CH-4021 modeli olduğunu belirtmeliyim ancak bu modelin yenisinin Mcdodo CH-8291 20W Mini Pd Type-C Girişli Şarj Adaptörü olarak sitesinde satıldığını ve hatta bilinen online e-ticaret sitelerinden de temin edilebileceğini söylemeliyim.

Hızlı şarj adaptörümüzün kutusundan herhangi bir şarj kablosu çıkmıyor. Bu yüzden uygun bir şarj kablosu temin etmenizde yada satın alırken bunu da göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Mcdodo bu ihtiyacıda düşünmüş ve 20W’lık bu hızlı şarjın kendisi kadar popüler olan ve iPhone’lar için tasarlanmış, Digital Göstergeli Type-C Lightning PD Data Kablosunu ben bu testlerimde kullandım.

Kablonun sık örülmüş ve birleşim yerlerinin kolay kolay deforme olmayacak görüntüsü veren yapısını beğendim. Ayrıca dijital göstergesi sayesinde yani telefonunuz kaç watt ile şarj edildiğini her an görmekte bir başka güzel.

Telefonu şarj ederken 20Watt’lık hızlı şarj adaptörünün 20W olarak şarj etmeye başladığını bu kablosu sayesinde son derece rahat gözlemleyebildim.

Gelelim Fiyat/Fayda Kısmına!

Mcdodo 20W PD Hızlı Şarj Adaptörü sitesinde 419 TL’den satılıyor, Amazon gibi diğer satıcılarda bu fiyatların 374TL’ye kadar düştüğünü gözlemledim. Benim açımdan fiyatları şu anda 500 TL civarında olan daha büyük ölçülerdeki 20W’lık Apple’ın hızlı şarj adaptörüne göre çok daha ucuz.

MCdodo’nun Digital Göstergeli Type-C Lightning PD Data Kablosu ise şu anda en ucuz 309 TL fiyatla satılıyor.

Fiyat olarak bence bu model rakiplerine göre olması gereken yerde.

Ben ele avuca bile gelen bu modelin özellikle seyahatlerinizde işinizi çok kolaylaştıracağını düşünüyorum.

Bu nedenle hızlı şarj adaptörü olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.