Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

IdeaSoft 2023 yılı Sales Partner Etkinliği Antalya’da Gerçekleşti

IdeaSoft, Antalya’da Türkiye’nin dört bir yanından gelen 70 Sales Partner’ını Big-Bang etkinliğinde 3 gün boyunca ağırladı. Etkinlikte 2022 yılında  başarılı olan bayilere ödülleri verilirken, 2023 vizyon ve yeniliklerle ilgili de paylaşımlar yapıldı.

IdeaSoft 2023 yılı Sales Partner Etkinliği Big-Bang Temasıyla Antalya’da Gerçekleşti

 

IdeaSoft, Antalya’da Türkiye’nin dört bir yanından gelen 70 Sales Partner’ını Big-Bang etkinliğinde 3 gün boyunca ağırladı. Etkinlikte 2022 yılında  başarılı olan bayilere ödülleri verilirken, 2023 vizyon ve yeniliklerle ilgili de paylaşımlar yapıldı.

 

IdeaSoft 2023’e Antalya’da 3 gün Süren Big-Bang Etkinliği ile ‘Merhaba’ dedi. IdeaSoft bir yandan 2023 planlarını değerlendirirken, aynı zamanda eğlenceli organizasyonlarla yıla hazırlandı. Etkinlikte 2022 yılında  başarılı olan bayilere ödüller verilirken, başarının sırlarının diğer bayilerle paylaşıldığı kapalı oturumlar da gerçekleştirildi.

Big-Bang 2023- IdeaSoft Sales Partners etkinliğiyle ilgili konuşan IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara, “Pandemi nedeniyle 2 yıldır gerçekleştiremediğimiz bayi etkinliğimizi bu yıl Big-Bang temasıyla Antalya’da çok güzel bir ortamda gerçekleştirdik. Bu etkinlikleri yapmamızın temel amacı hem Türkiye’nin farklı bölgelerinde ve sürekli sahada bulunan bayilerimizden geri bildirim almak hem de 2023 yılındaki hedeflerimizi ve planlarımızı ilk ağızdan, işin içine heyecanımızı da katarak anlatabilmek. Bunun bizim için ne kadar önemli olduğu IdeaSoft kurucu ortakları, yönetim kurulu ve 30 kişilik bir IdeaSoft ekibiyle bu etkinliğe katılmamızdan anlaşılabilir.” dedi.

2022’de bayileri ile birlikte çok güzel işler başardıklarını da sözlerine ekleyen Özkara, “Bu uyumu Big-Bang temasıyla 2023’de nasıl sürdüreceğimizi bayilerimize aktardık. 2023’de yeni Sales Partner ekosistemiyle bayilerimize IdeaSoft gelirlerinden daha fazla pay aldıkları ve aynı zamanda onlar için sürekli gelir yaratacak modeller ortaya koyduk. Tek bir kanaldan değil alternatif kanallardan da satış ve kazanca imkan tanıyan ve bayilerimize daha fazla büyüme imkanı tanıyan bu model bayilerimizden tam not aldı ve onları ne kadar motive ettiğini görebildik. 2023, Türkiye’de bayi ağımızı güçlendirdiğimiz bir yıl olacak. 200 yeni bayi kazanmayı hedefliyoruz. Sales Partner’larımız ile birlikte hem eğlendiğimiz hem de 2023 stratejilerimizi konuştuğumuz keyifli bir etkinlik oldu. Birçok partnerimize 2022 yılı başarıları için ödüllerimizi takdim ettik. 2023 yılına hep birlikte güzel bir başlangıç yapmış olduk. 2024’de daha güçlü ve kalabalık bir bayi ağıyla bu etkinliği tekrarlayacağız.” şeklinde konuştu.