Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

İDO ve BUDO Feribot Biletleri Obilet.com Platformunda Buluştu

Obilet.com, 2021 yılında satışına başladığı BUDO (Bursa Deniz Otobüsleri) feribot biletlerinin ardından İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) biletlerini de vatandaşların hizmetine sunmaya başladı.

İDO ve BUDO Feribot Biletleri Obilet.com Platformunda Buluştu

İDO ve BUDO biletleri Obilet.com’da!

Obilet.com, 2021 yılında satışına başladığı BUDO (Bursa Deniz Otobüsleri) feribot biletlerinin ardından İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) biletlerini de vatandaşların hizmetine sunmaya başladı.

 

Feribot yolcuları artık İDO ve BUDO biletlerine tek adresten ulaşabiliyor. Kullanıcılar, BUDO ve İDO biletlerine Obilet.com’a ait web ve mobil satış kanallarından ulaşarak hem deniz ulaşım alternatiflerini hem de Obilet.com’daki diğer ulaşım kanallarını karşılaştırma fırsatına da sahip olacak.

Obilet.com Strateji ve Kurumsal Gelişim Direktörü Sertaç Keleş, yeni ürün ve faaliyet alanları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Platformumuzda Türkiye’deki şehirler arası otobüs ve hava yolu seyahatlerine ilişkin tüm kalkış ve varış noktalarını uzun bir süreden beri ziyaretçilerimize alternatifli olarak sunuyoruz. Otobüs ve uçak yolculukları için sağladığımız kapsamlı firma-sefer-fiyat karşılaştırması olanaklarına şimdi de deniz yolu ile yapılan yolculukları ekledik. Ayrıca yine bu yıl devreye aldığımız otel rezervasyonu ve araç kiralama hizmetlerimizle de seyahat-turizm sektöründeki 5 seçeneğin tamamını en geniş firma havuzu ile sunan tek platform haline geldik. Otobüs biletleme platformları arasında dünya genelinde en fazla ziyaretçi sayısına sahip olan web sitemiz ve Türkiye’nin en çok indirilen seyahat mobil uygulamamız sayesinde bundan sonraki hedefimiz küresel ölçekte seyahat-turizm alanında lider bir marka haline gelmek.”

Obilet’in yeni hizmet seçenekleriyle birlikte kullanıcılar, Obilet.com web sitesi ve Obilet mobil uygulamaları üzerinden İDO ve BUDO’nun düzenlemiş olduğu 70’ten fazla sefer için ekstra bir ücret ödemeksizin feribot bileti satın alabilecek. Kullanıcılar aynı zamanda her türlü soruları için Obilet’in 7/24 kesintisiz müşteri destek hattına başvurabilecek.

Obilet Hakkında:

İstanbul merkezli Obilet.com 2012 yılında kuruldu. Halen 350 çalışanı bulunan Obilet, uluslararası danışmanlık firması Deloitte’un hazırladığı “En Hızlı Büyüyen 50 Teknoloji Girişimi” ve TOBB’un hazırladığı “En Hızlı Büyüyen 100 Türk Şirketi” araştırmalarında yıllardır düzenli olarak en üst sıralarda yer alıyor. Obilet.com ayrıca dünyanın en çok ziyaret edilen ilk 10 online seyahat biletleme platformu arasında yer alıyor.

İDO Hakkında:

İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri), İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstanbul’da deniz ulaşımını desteklemek ve trafik sorunlarına çözüm bulmak amacıyla 1987 yılında kurulmuştur. TDİ’ye bağlı Şehirhatları İstanbul Deniz Otobüsleri, Mart 2005’te İstanbul Deniz Otobüsleri’ne devredilmiştir. İDO, 103 gemi ve 88 iskelesi ile dünyanın en büyük araç ve yolcu deniz taşımacılığı şirketidir.

BUDO Hakkında:

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2013 yılında Bursa Deniz Otobüsleri olarak da bilinen BUDO seferlerini başlatmıştır. Tüm yıl boyunca Marmara Denizi feribot iskeleleri arasında düzenlenen BUDO seferlerine zaman zaman ek seferler de eklenmektedir.