Sosyal Medya

Astroloji

İkizler burcunda gerçekleşecek “Güneş Tutulması” nasıl etkileyecek?

Okült Astrolog Nazan Gönültaş, ikizler burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasının etkilerini kaleme aldı. 10 Haziran Güneş Tutulması hakkında!

İKİZLER BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK GÜNEŞ TUTULMASI BİZLERİ NASIL ETKİLEYECEK?

Okült Astrolog Nazan Gönültaş, ikizler burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasının etkilerini kaleme aldı.

İşte Nazan Gönültaş’ın 10 Haziran Güneş Tutulması üzerine paylaştıkları;

“Haziran ayını önemli gökyüzü etkileri altında geçireceğiz. Özellikle 10 Haziran’da gerçekleşecek olan tutulma, yılın geri kalanı adına belirleyici olacak. Tutulma İkizler burcunda gerçekleşiyor. Merkür de doğal yöneticisi olduğu evde, Güneş ve Ay ile kavuşarak çok güçlü bir etkiyle retrograde hareketini sürdürüyor. Haritada göze çarpan bir diğer önemli kavuşum ise Kuzey Ay Düğümü ve Aldebaran.

Gerçekleşecek olan tutulma ile devrim niteliğindeki teknolojik gelişmelere ve iletişimin niteliğindeki yeniliklere gebe süreçlere gireceğiz. Önümüzdeki 6 ay, filmlerde seyredip inanamadığımız icatların, teknolojilerin hızlıca gündemimizde yerini alacağını öngörebiliriz. Bizler de bu tutulmada Kuzey Ay Düğümü’nün odaklanmamızı istediği yere yönelmeliyiz.

An haritasındaki önem verilmesi gereken bir diğer açı ise Mars, Plüton karşıtlığı. Tutulma, Mars’ın anaretik derecedeki seyri esnasında gerçekleşiyor. Bu açı bizlere özellikle eril enerjinin yüksek olduğunu, bireylerin hayatlarındaki keskin Plütonyen dönüşümleri anlatıyor. Plüton aynı zamanda iktidarları, güç sembollerini de konu edinir. Mars’ın ani, fevri hareketleri Plüton tarafından durdurulup dönüştürülebilir. Fevri hareketler sürdürülürse sonuç yıkım olabilir. Bireysel yaşamlarımızda ise; bu süreçlerde eve kavga getiren kişinin bahsettiği konulara şefkat gösterilmesi önemlidir. Böylesi bir tutulma etkisi altında ani tepkiler vermek yerine her konu üzerinde düşünerek ilerlemek mühim. Bu sayede gerçekleşebilecek yıkımın da önüne bir set çekilmiş olur. Tutulma aile, mahalle, şehir, ülke kısacası tüm dünya için böyle bir mesaj barındırıyor.

Pandemi süreci ise her şeyin hız kazanacağı tutulma sonrası süreçte bizlerin eylemleri belirleyici olacak. Virüsü kontrol edebilme yetisi de yayılma hızı da birden hızlanabilir. Karşıladığımız yeni mevsimde rehavete kesinlikle kapılmamak ve değer duygusunu sağlam temellendirmek gerekiyor. Virüsler, değersizlik duygusuna çekilir. Değersizliği bağışıklık sisteminin zayıflığı gibi düşünebiliriz. Olumsuz tezahüründe kişinin birden virüs saldırısına uğraması ve bağışıklık sisteminin çökmesi hızla gerçekleşebilir.

Tutulma gerçekleşirken Jüpiter ve Neptün de Balık burcundaki seyirlerine devam ediyor. Spiritüel çalışmalar için uygunluk taşıyan tutulma sezgilerinizin, duru görülerinizin, hislerinizin kısacası enerjinin artış göstereceğinden, kulak kabartanın yoluna ışık olacağından bahsediyor.

Tutulma etkilerinin yanı sıra gerçekleşen Yeniay’dan da söz etmek gerekiyor; doğru düşünmek, iyi olmak, iyiliğe hizmet etmek her zaman kazandırır. Yeniay bizlere hayatın dengeli seyrinin mümkün ve güvenli olduğunu; tartışmadan, üstün gelme çabasından uzak kalarak, kurban bilincinden kurtularak da yaşamın devam edebileceğini hatırlatıyor. Manevi temelde sağlanacak dengenin yanı sıra maddesel alemde de dengeyi gözetmek mühim. Kişi, kendisinde neyin fazla olduğunu düşünüyorsa (para, kıyafet, kitap, bilgi, ilim…)  bunu bir diğeriyle paylaşarak var olanı gerçek kılmalıdır. Yılın geri kalanının gündemi olarak her birimiz kenara “Dürüst, samimi ve dengede kalabilirimi” not edelim.

Yaşamınızdaki dönüşümlerin sevgi ve şefkatle gerçekleşmesini, iyiliğe yakın olmanızı dilerim.”