Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

IMEX Bilişim, Teknoloji ve ICT Zirvesi Devleri Bir Araya Getiriyor!

26. ISAF Uluslararası Güvenlik, Ülke Güvenliği, Siber Güvenlik, Akıllı Yaşam, Yangın ve İSG Fuarları ile 2. IMEX Teknoloji ve Bilişim Fuarı, 13-16 Ekim tarihleri arasında sektör profesyonellerini İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya getirecek.

IMEX Bilişim, Teknoloji ve ICT Zirvesi Devleri Bir Araya Getiriyor!

26. ISAF Uluslararası Güvenlik, Ülke Güvenliği, Siber Güvenlik, Akıllı Yaşam, Yangın ve İSG Fuarları ile 2. IMEX Teknoloji ve Bilişim Fuarı, 13-16 Ekim tarihleri arasında sektör profesyonellerini İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya getirecek. Fuar; güvenlik, teknoloji ve bilişim alanlarında faaliyet gösteren ana sanayi ve KOBİ firmalarına yeni pazarlar bulmak, iş fırsatları yakalamak ve iş ortaklıkları kurmak için önemli bir köprü olacak.

Açılış konuşmasını, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği (TGBD) Başkanı Faruk İnaltekin, TÜYAFED Yazılımcılar Federasyonu Başkanı Mustafa Çalış, Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği MOBİSAD Başkanı Mustafa Turnacı ve Marmara Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Bayram yapacak.

SEKTÖRÜN ÖNEMLİ TEMSİLCİLERİ İSAF VE İMEX FUARI’NDA BULUŞACAK 

Ziyaretçiler, 2022’in en yeni ürünlerinin yanı sıra, 2023 yılının yeni modelleri ve teknolojileri ile de tanışma imkanı bulacak. Etkinlik kapsamında yapılacak konferans, seminer ve panellerde, bilişim ve teknolojinin dünü, bugünü ve yarını konuları derinlemesine konuşulacak. IMEX 2022 ile eşzamanlı düzenlenecek zirve kapsamında, alanında uzman konuşmacıların olacağı sunumlar, oturumlar, paneller düzenlenecek.

T.C. Ticaret Bakanlığı Bilişim, Yazılım ve İletişim Hizmetleri Daire Başkanı Hürol Karlı, TOBB Türkiye YAZILIM Meclis Başkanı Ertan Barut, TGBD Yönetim Kurulu Başkanı Faruk İnaltekin, DEİK, Dijital Teknolojiler İş Konseyi Başkan Yardımcısı Fahrettin Oylum Türkiye Metaverse Platformu ve Metaverse Okulu Kurucusu SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Denizbank BCM Group Müdürü Özgüven Saymaz ve ISACA Istanbul & CSA-Cloud Security Alliance Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Polat gibi önemli isimler Metaverse, Savunma ve Siber Güvenlik, Sürdürülebilir Enerji, Ar-GE, İnovasyon, Yazılım, Yapay Zeka gibi başlıklarını ele alacak.

30 BİNİN ÜZERİNDE ZİYARETÇİYİ AĞIRLAYACAK

45 ülkeden birçok firmanın satın alma heyetleri, tedarik zinciri ve iş geliştirme yetkililerini ağırlayacak etkinlikte, Türk firmaları üretim kabiliyetleri ve potansiyellerini yatırımcılara anlatma fırsatı yakalayacak.

Marmara Tanıtım Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar, yurt içi ve yurt dışından 30 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak. Fuarda, 300’ün üzerinde stant, yurt içi ve yurt dışından 600’ün üzerinde firmanın ürünleri sergilenecek. Ayrıca; Güvenlik, Bilgi Güvenliği, Akıllı Binalar, Yangın ve İş Sağlığı Güvenliği sektörlerini tek çatı altında toplayarak sektörün önemli temsilcilerini bir araya getirecek.


ISAF VE IMEX FUARLARI HAKKINDA: 

Halihazırda alanında dünyanın en çok bilinen markalarından olan ISAF ile günümüzün en önemli sektörlerini kapsayan IMEX Teknoloji ve Bilişim Fuarı’nın eş zamanlı düzenlenmesi ile birlikte yurt içinde bu alanlardan gerçekleşen en büyük sektör fuarı da hayata geçmiş oldu. ISAF ve IMEX’in toplam ziyaretçisi önceki yıllarda ulaşılan en yüksek rakam olan 18.300’den, tamamı profesyonel 19.300’e çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı.