Sosyal Medya

Mobil

Imint ve Tecno, Camon 16’nın daha iyi video performansı için işbirliği yapıyor

Imint ve Tecno, Camon 16'nın daha iyi video performansı için işbirliği yapıyor. Imint’in Vidhance Video Stabilization çözümü...

Imint ve Tecno, Camon 16 için daha iyi video performansı için işbirliği yapıyor

Video geliştirme yazılımında küresel bir lider olan Imint, dün TRANSSION Holdings’in premium cep telefonu markası TECNO ile iş birliğini duyurdu.

Tecno markasını ülkemizde Camon 16 Premier modeli ile sunduğu 105 MP’lik geniş açılı selfi kamerası ve üst düzey özellikleri ile biliyoruz. Şirket özellikle video performansını daha yukarı çekmek için sektör lideri Imint ile işbirliğine gitti.

Afrika, Asya ve Güney Amerika’daki kullanılabilirliği ile TECNO’NUN Imint ile işbirliği, küresel kullanıcılara daha yüksek bir video deneyimi sunuyor. Ayrıca Imınt’in benzeri görülmemiş video kalitesi teknolojisinin daha geniş bir cihaz ve pazar yelpazesine entegrasyonu için bir fırsat kapısı da açıyor .

Imint’in yenilikçi çözümü, düşük ışık koşullarında bile düşük güç tüketimi ve yüksek performans sunar ve hem gerçek zamanlı hem de post-processing’de dağıtılabilir.

Tecno’un CAMON 16 serisi, Imint’in  Vidhance Video sabitleme çözümü tarafından desteklenen ilk TECNO akıllı telefonu olma özelliğine de sahip oldu. Bu özellikle içerik oluşturucular için en gelişmiş profesyonel ekipmanlarla eşit bir stabilize video deneyimi sunuyor. Bu sayede düşük ışık koşullarında bile düşük güç tüketimi ve yüksek performansı elde ediliyor.