Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Imint, En Yeni Video Sabitleme Çözümünü Duyurdu!

Imint, Akıllı Telefon Kullanıcılarının Profesyonel Kalitede Video İçeriği Oluşturma Şeklini Kökten Değiştirecek En Yeni Video Sabitleme Çözümü olan Vidhance Video Stabilization Generation 4'ü Duyurdu.

Imint, En Yeni Video Sabitleme Çözümünü Duyurdu!

Imint, Akıllı Telefon Kullanıcılarının Profesyonel Kalitede Video İçeriği Oluşturma Şeklini Kökten Değiştirecek En Yeni Video Sabitleme Çözümü olan Vidhance Video Stabilization Generation 4’ü Duyurdu.

Tamamen yeni bir sabitleme motoruyla, Vidhance Video Stabilization Generation 4, bir kullanıcının kendi hareketini tahmin ederek ve nihai çıktıyı yumuşatıp iyileştirirken istenmeyen video artifekslerini ortadan kaldırabiliyor…

Video geliştirme yazılımında dünya liderlerinden birisi olan IMINT Image Intelligence AB (“Imint“), inovasyonda rakip çözümleri geride bırakmaya devam ederek, akıllı telefon performansında bir paradigma değişikliğini temsil eden, endüstri lideri video sabitleme çözümünün dördüncü neslini duyurdu.

Tamamen yeni Vidhance Video Stabilization 4 çözümü, önde gelen akıllı telefon üreticileri tarafından test edilmiş ve tüm kullanım durumlarında olağanüstü video sağladığı kanıtlanmış, tamamen yeniden tasarlanmış bir stabilizasyon motoruyla Imint’in video deneyiminin sınırlarını zorlama geçmişini sürdürüyor.

Imint CEO’su Andreas Lifvendahl yaptığı açıklamada;

“Bu bizim yaptığımız şey, Video sabitleme, Imint’in tartışmasız uzmanlığıdır” dedi.

“Vidhance Video Stabilization Generation 4, Vidhance çözümünü geliştirmek için yıllarımızı temel alıyor, ancak her şeyi bir adım öteye taşıyor. Yinelemeli geliştirmeler etkililik sınırına ulaşmıştı. Ancak bu yeni çözüm, video sabitleme için yepyeni bir yaklaşım ve Imint’i bir kez daha piyasadaki diğer çözümlerin ışık yılı önünde konumlandırıyor” dedi.

Bildiğimiz gibi daha fazla akıllı telefon kullanıcısı, telefonlarının giderek daha gelişmiş kameralarıyla yüksek kaliteli video kaydetmenin yeni yollarını keşfettikçe, üstün, otomatik iyileştirme işleme talebi artmaya devam ediyor.

Yeni Vidhance Video Stabilization Generation 4 motoru, istenen hareketi geride bırakıp kalan videoyu yumuşatırken, çekilen akıllı telefon videosundaki istenmeyen hareketi akıllı bir şekilde ortadan kaldırmak için tasarlanmış durumda. Tüm kamera çarpmaları, sarsıntıları ve taramaları kötü sayılmaz ve bu yeni çözüm bu ince farkı hissedebilir.

“Sonuç, kullanıcı hızla hareket ederken bile tam olarak video oluşturucunun amaçladığı gibi görünen profesyonel görünümlü içeriktir.”

Yepyeni bir stabilizasyon motoruna ek olarak, bu en son çözüm, bellek performansında da iyileştirmeler için yeni ileriye dönük işleme içeriyor. Tüm video sabitleme çözümleri, bir videodaki hareketi tahmin etmeye yardımcı olmak için video karelerinin ve sensör verilerinin ileriye dönük işlenmesini kullanır. Bununla birlikte, geleneksel ileriye dönük yöntemler, bellek kullanımı ile video performansı arasında bir ödünleşim gerektirir. Vidhance Video Stabilization 4’te ise, ileriye dönük işlemeyi düzene sokar ve olağanüstü performans elde etmeye devam ederken değerli akıllı telefon belleğini korur.

Hepsinden iyisi, bu en yeni çözüm, fazladan pil gücü tüketmeden bir sonraki seviye video stabilizasyonuna ulaşır. Düşük güç tüketimi akıllı telefon tüketicileri için en önemli kriterlerden birisidir, bu nedenle Imint mühendisleri, Vidhance Video Stabilization Generation 4’ü ve diğer performans kriterlerini tasarlarken bunu birinci öncelik olarak ele aldılar…

Lifvendahl,

“Bu dördüncü nesil çözümü geliştirmemizde gördüğümüz şey, akıllı telefon üreticileri için daha yüksek DXOMARK puanları sağlayabilmesidir, çünkü klasik stabilizasyon yaklaşımlarının ölçülen bazı eksikliklerini giderir – tüm bunlar genel olarak düşük güç tüketimini sağlarken elde edilir.” 

“Yeni Vidhance Video Stabilization Generation 4 ile endüstrinin, cihazda fazladan güç yükü olmadan DXOMARK puanlarının yeni seviyelerine ulaşma fırsatına sahip olduğu anlamına geliyor. Hem performansı hem de güç verimliliğini optimize ederek akıllı telefon endüstrisine ve yine oyunun kurallarını değiştiren gerçekten çığır açan bir video sabitleme çözümünün ötesine geçtiğimizi söylüyoruz.”

Imint, video stabilizasyonundaki bu radikal gelişmeyi, platformun çekirdeğine odaklanarak başarmış görünüyor.  Özellikle Akıllı telefon üreticilerinin yeni çözümü entegre etmeleri için ek değişikliklere gerek olmadığı anlamına geliyor. Kullanıcılar basit bir yazılım yükseltmesiyle Vidhance Video Stabilization Generation 4’ün çarpıcı iyileştirmelerinin keyfini çıkarabilecekler…

Detaylar weareimint.com.