Sosyal Medya

Android

Infinix ZERO 30 ile vlog deneyiminizi zirveye taşımanın 5 ipucu!

Ülkemizde yeni satışa sunulan Infinix ZERO 30, etkileyici 50 MP ön kamera ve 2K 30FPS video kayıt özellikleriyle vlog içerik üreticilerinin dikkatini çeken bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Infinix ZERO 30 ile vlog deneyiminizi zirveye taşımanın 5 ipucu!

 

Vlog dünyasında içerik paylaşmanın zirveye ulaştığı günümüzde, sadece yaratıcılık değil aynı zamanda doğru araçlara sahip olmak da öne çıkmak için zorlu bir kriter haline geldi. Ülkemizde yeni satışa sunulan Infinix ZERO 30, etkileyici 50 MP ön kamera ve 2K 30FPS video kayıt özellikleriyle vlog içerik üreticilerinin dikkatini çeken bir alternatif olarak öne çıkıyor.

 

Global teknoloji markası Infinix, geçtiğimiz haftalarda merakla beklenen telefonu ZERO 30’un Türkiye’de satışa çıktığını duyurmuştu. Yeşil renginde vegan deri, Altın rengindeyse cam materyal kullanılan Infinix ZERO 30, tasarımının yanı sıra vlogger kullanıcılarına çekimlerini kolaylaştıracak teknik özellikleriyle ilgi çekici, yaratıcı videolar çekme imkanı sunuyor.

 

Infinix Zero 30

 

 

İçerikler kaliteli ve ilgi çekici olmalı

İçerik üreticileri “büyüleyici” bir vlog oluştururken sadece görsel olarak iyi bir deneyim sunmanın yanı sıra izleyiciye değer katmaya da odaklanmalı. Bu nedenle kitlesinin ilgi alanlarını ve ihtiyaçlarını anlayarak, detaylı araştırma ile etkili içerikler sunmalı ve kalıcı bir etki bırakmayı hedeflemeli. Tabii bunları aktarmak için en başta doğru ekipmanı tercih etmeli.

 

Devrim niteliğindeki 50 MP ön kamerasıyla Infinix ZERO 30, vlog dünyasını yeniden tanımlıyor. Vlogger’lar düşünülerek tasarlanmış bu özel vlog kameralı telefon, etkileyici videolar oluşturmayı kolaylaştıran özellikleriyle öne çıkıyor. ZERO 30, 50 MP ön kamerası sayesinde yüksek kaliteli görseller elde etme imkanı sunarken, 2K 30FPS video kaydıyla da detayları kaçırmamayı vaadediyor.

 

Infinix Zero 30

 

Hikaye anlatım sanatını geliştirmek

Vlog’lar, günlük yaşamı göstermek veya bilgi paylaşmaktan da öte aynı zamanda bir hikaye anlatımı olarak öne çıkıyor. Vlogger’ların hikaye anlatıcılıkları ile izleyicilerini bir yolculuğa çıkartmaları, anlatılarıyla vlog’larını ilginç kılmaları başarılı bir vlog’un temel taşı.

 

Bu bilgiler ışığında arka yüzünde 108 MP kamerası bulunan Infinix ZERO 30, üçlü kamera düzenine sahip ve kayıpsız yakınlaştırması ile kullanıcılarının uzaktan yaptıkları çekimlerde bile ayrıntıları yakalamalarına yardımcı oluyor. Ayrıca kamera, 1/1.67″ sensöre sahip olmasıyla da düşük ışıkta dahi keskin ve net fotoğraflar sunuyor.

 

Tüm bunlara ek Infinix ZERO 30’da sinematik tarzlarda içerik üretilmesini sağlayan sinematik prodüksiyon modu bulunuyor. Daha otantik bir sinematik görünüm için kullanıcılar, 2.35:1 çerçeve oranına sahip Film moduyla yeteneklerini konuşturabiliyor. Ayrıca AI, Yavaş Çekim, portre, Süper Gece, Pro, Panorama, Süper Makro ve birçok kamera modu da ZERO 30’un özellikleri arasında yer alıyor.

 

Infinix Zero 30

 

Hiçbir anı kaçırmamak

Özellikle aksiyonun bol olduğu anlarda her anı ve gelişmeyi kaydedebilmek büyük önem taşıyor. Hem ön hem de arka kamerasından aynı anda kayıt alabilen Infinix ZERO 30, kullanıcılarına arka kamerasıyla heyecanlı bir anı çeken bir yandan da ön kameralarıyla kendi tepkilerini kaydedebilme imkanı sunuyor.

 

Uzun süre dayanacak batarya ve hızlı şarj kritik

Başarılı bir vlog yolculuğu aynı zamanda sürekliliği de gerektiriyor. Bir program ile düzenli bir içerik takvimi oluşturmak, izleyicilerle bağı güçlü tutar ve onların üreticilerden daha fazlasını beklemelerini sağlar. Konu süreklilik olunca kullanıcılarına maksimum desteği sunmayı hedefleyen Infinix ZERO 30, kullanıcılarının yolda kalmamaları için şarj teknolojisinde de yenilikçi çözümler sunuyor.

 

Uzun süreli kesintisiz kullanım için ZERO 30 modelinde 5000mAh batarya kullanan Infinix, ayrıca 45W şarj hızıyla sadece yarım saat içerisinde ZERO 30’un bataryasını yüzde 75’e kadar doldurma imkanı tanıyor.

 

Bunlara ek olarak ZERO 30’da, çekilen videoları telefonlarını şarja takıp izlemek isteyenler için Bypass Şarj Özelliği de bulunuyor. Bu özellik sayesinde prize takılı durumlarda video izlerken veya oyun oynarken pile yüklenilmiyor, anakartın ihtiyacı olan akım doğrudan cihaza veriliyor. Bu sayede yüksek ısılara çıkmayan cihaz, daha rahat bir kullanım imkanı sunuyor.

 

Infinix Zero 30

 

Kaliteli videolar için geniş depolama alanı şart

Kaliteli ve hiçbir anı kaçırmamak için yapılacak uzun süreli video kayıtları, aynı zamanda güçlü bir performans ve büyük bir depolama alanı da gerektiriyor. Geniş bir kullanım alanı için 256 GB depolama alanı bulunan Infinix ZERO 30, sistem belleği tarafında ise 16 GB’a kadar genişletilebilir 8GB bir alan sunuyor.

 

Infinix ZERO 30’ın fiyatı 17.999 TL

Vlog çekmek isteyen kullanıcılarına ZERO 30 ile benzersiz video kayıtları sunmayı hedefleyen Infinix, Altın ve Yeşil renkli modellerle Vatan ve MediaMarkt teknoloji marketlerinde satışta. Infinix ZERO 30’un tavside edilen son kullanıcı fiyatı ise 17.999 TL.