Sosyal Medya

Sosyal Medya

INREAD SOCIAL: Markaların Sosyal Medya Etkinliklerini Tamamlıyor

INREAD SOCIAL: Markaların Sosyal Medya Etkinliklerini Tamamlıyor. Reklamcıların sosyal medya kampanyaları için hazırladıkları kreatif...

TEADS, INREAD SOCIAL’I TANITTI

Teads markaların sosyal medya kampanyalarıyla sağladıkları erişim alanını genişletmelerine olanak tanıyacak yeni çözümünü duyurdu

Küresel medya platformu Teads, reklamcıların sosyal medya kampanyaları için hazırladıkları kreatif içerikleri, Teads’in seçkin yayıncıları içeren platformuna genişletmesini sağlayan yeni ürünü inRead Social’ı sunuyor.

Teads inRead Social, markaların sosyal medya etkinliklerini tamamlamayı amaçlayan güçlü ve benzersiz bir ürün olarak tasarlandı. inRead Social, mevcut sosyal medya kampanyalarının erişim alanını genişletiyor ve markalar, seçkin bir yayıncı ortamında Teads’in yüksek erişimden yararlanabiliyor.

Teads inRead Social’ın tanıtımında 100’den fazla dünya lideri marka yer aldı. Doğrulama iş ortağı MOAT, bu kampanyalarda ortalama 7,6 saniyelik bir görüntüleme süresi kaydederek, sosyal medya kanallarındaki videoları değerlendiren sektör standartlarını açık ara geride bıraktı.

Teads Satış Direktörü Taylan Yüce;

“InRead Social; markalara sınırlı alanların ötesindeki yeni net hedef kitlelere ulaşma ve daha iyi görüntüleme süreleri elde ederken aynı zamanda maliyet verimliliğini koruma konusunda oldukça cazip bir destek sağlıyor. Markaların ve ajansların;kreatif varlıklarını amaca uygun şekilde uyarlayıp Teads’in birinci sınıf editoryal içerikleri arasında yer almasını çok basit hale getirdik,” şeklinde konuştu.

Danone Dijital Başkanı Elisabetta Corazza şunları söyledi:

“İnovasyon, tüm Danone ürünleri ve dijital reklamcılık stratejileri için temel bir değer. Bu nedenle sık sık hedef kitlelerimize ulaşmanın yeni yollarını deniyoruz.  Actimel ve HiPro kampanyalarında Teads inRead Social’dan yararlandık ve müthiş bir başarı yakaladık. Ürün, sosyal platformlarda halihazırda yapmakta olduğumuz işleri tamamlayarak yeni hedef kitlelere daha hızlı bir şekilde ulaşmamıza ve dijital medya stratejimizi genişletmemize olanak tanıdı. Kreatif kalitemizi korurken sadece birkaç tıkla kullanıcı tabanımızı genişletmenin ve büyütmenin bu kadar sorunsuz olması beni gerçekten şaşırttı. Sonuçlara baktığımızda, Actimel kampanyasında değerlendirme testlerinde yüzde 66, Hipro kampanyasında ise yüzde 137 daha fazla tıklanma oranı elde ettik.”

iProspect/Dentsu Dijital Lideri Massimiliano Gaeta şöyle konuştu:

“Bir medya ajansı olarak hedeflerimiz arasında, kampanya sonuçlarını iyileştirmek için her zaman en yenilikçi teknolojileri kullanarak marka iş ortaklarımızı desteklemek vardır. Danone, pazar zorluklarını anladığı ve iletişimlerini her zaman buna göre ayarladığı için sınırları daima zorlayan markalardan biri. Kullanıcıların sosyal ve geleneksel medya ortamları arasında sürekli olarak geçiş yaptığını bildiğimizden; Danone’nin Actimel ve Hipro ürünleri için Teads inRead Social ile iki kampanya sunduk. Bu kampanyalar, kalite farkındalığını artırmaya yönelik en ideal destekleyici stratejik yaklaşımı sağladı. Teads bir kez daha ileriye dönük bir marka olduğunu, kullanıcılar ve reklamcıların ihtiyaçlarına kulak verdiğini kanıtladı.”

Daha fazla bilgi için info.teads.com/inread-social adresini kullanabilirsiniz.