Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Instagram IGTV Mobil Video Deneyimi Başladı, Dikey YouTube Hoşuna Gider mi?

Instagram IGTV Mobil Video Deneyimi Başladı, İlk Videolara Bir Göz Atın! Bugünden itibaren tüm dünyaya sunulan IGTV’de bazı hesaplar kanallarına video eklemeye başladı. Bunlardan bazıları:

Instagram yeni bir mobil video deneyimi sunuyor.

Instagram’un YouTube’a cevabı olarak değerlendirilen IGTV başladı.

Instagram IGTV adında yeni bir 10 dakikalık videolardan oluşacak IGTV’yi devreye aldı. Dün her an bu özelliği devreye alacağından bahsetmiştik. İçerik oluşturucuları ilk videolarını yüklemeye başladı bile.

Instagram IGTV, Yeni Mobil Video Deneyimi Başladı, Bir Göz Atın!

Bugün topluluğunun 1 milyara ulaştığını duyuran Instagram, yeni mobil video uygulaması IGTV’yi tüm dünyada kullanıma sunuyor.

Instagram’ın içinde yer alan IGTV uygulamasıyla insanlar, süresi 1 saate kadar çıkabilen dikey videolar izleyebilecek. İnsanların daha anlamlı bağlantılar kurabilmesini hedefleyen IGTV, özellikleriyle diğer mobil video deneyimlerinden ayrışıyor:

Instagram IGTV Mobil Video Deneyimi ve Özellikleri

  • Mobil öncelikli: IGTV, insanların telefon kullanım alışkanlıkları doğrultusunda tam ekran ve dikey videolar için tasarlandı.
  • Kolay kullanım: Uygulamaya girildiğinde oynatmaya başladığından arama yapmayı gerektirmiyor.
  • Kaliteli içerik: IGTV Instagram ağı üzerinde kurulduğundan, kanallar da Instagram’daki içerik üreticiler. Böylece insanlar halihazırda takip ettikleri hesapların videolarını izleyebilir ve yenilerini keşfedebilir.

Bugünden itibaren tüm dünyaya sunulan IGTV’de bazı hesaplar kanallarına video eklemeye başladı. Bunlardan bazıları: