Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Instagram Gizli Beğenme Özelliği Daha Fazla Ülkede Test Ediyor

Instagram Gizli Beğenme Özelliği Daha Fazla Ülkede Test Ediyor. Paylaşımlarınıza odaklanılmasını isteyen Instagram, yeni özelliği test ediyor

Instagram Gizli Beğenme Özelliğini Genişletiyor

Instagram Gizli Beğenme Özelliği Daha Fazla Ülkede Test Ediyor. Yeni özellik Kanada’ya ek olarak 6 ülkeye daha yayılıyor.

Instagram Nisan ayında Kanadalılar için bir özellik testi başlatmıştı. Like sayılarının kullanıcılarına fayda sağlayıp sağlamadığını öğrenmek için başlatılan testlerden bahsediyorum.

Facebook’un sahip olduğu fotoğraf paylaşım platformu Instagram için söz konusu testin sonuçları henüz paylaşılmadı. Zira karar vermek için daha fazla veriye ihtiyacı var gibi görünüyor. Bu sebeple Instagram Gizli Beğenme Özelliği testleri genişletiliyor.

Platform artık Kanada’ya ek olarak Avustralya, Brezilya, İrlanda, İtalya, Japonya ve Yeni Zelanda’daki bazı kullanıcılar için Beğenileri ve video görüntülerini gizliyor.

Seçilen kullanıcılara gönderilen test ile ilgili bilgilendirmede ” Takipçilerinizin paylaşımlarınızdan ne kadar kişinin hoşlandığına değil, paylaştığınız şeye odaklanmasını istiyoruz” denildi.

Teste katılanlar paylaşımlarından kaç kişinin beğeni aldığını görecekler ancak arkadaşları bu rakamları göremeyecek.

Sonuçlar ilginç olacak.

Instagram Twitter