Sosyal Medya

Mobil

Metal telefonun kablosuz şarjı nasıl desteklediği ortaya çıktı!

Pixel 5 teardown, metal telefonun kablosuz şarjı nasıl desteklediğini gösterir

Pixel 5 teardown – Pixel 5 Parçalarına ayrıldı ve merak edilen sorunun cevabı görünüyor. metal bir telefonun kablosuz şarjı nasıl desteklediği ortaya çıktı!

Google’ın yeni amiral gemizi akıllı telefonu Pixel 5’in ağırlıklı olarak metal bir gövdeye ship olmasına rağmen kablosuz şarjı nasıl desteklediğini bilmek ister misiniz? Google nasıl çalıştığının özünü açıkladı ama PBKReviews’ın (9to5Google aracılığıyla) bir söküm videosu yapması aslında tüm gizemi tamamen ortadan kaldırdı.

öncelikle Pixel 5’in tasarımı bir kaç farkla aynı görünüyor. Google, milimetre dalga 5G antenlerini ses tuşlarının ve üst kenarın yanına sıkıştırmış ve klipslemiş, bazı Pixel 4 birimleriyle sorunların tekrarlanmasını önlemek için ekranı sıkıca bağlamış…

Yine de iyileştirme için daha fazla alan olabilir. iFixit, Google’ın Pixel 4’tekine çok benzer bir anakart kullandığını ve daha büyük bir pil ve diğer bileşenler için yer miktarını sınırladığını belirtti.

Pixel 5 Parçalarına ayırma videosu, Google’ın Pixel 5’te çokta radikal değişiklikler yapmaktan kaçındığını gösteriyor. Kablosuz şarj gibi temel bir özellik eklemek için akıllıca bir numara kullanmaya istekli olsa da tasarım konusunda daha çok yol kat etmesi lazım…

Metal telefonun kablosuz şarjı nasıl desteklediği gösteren Pixel 5 Teardown videosu!